Vés a el contingut principal
Preeclàmpsia I COVID-19- Símptomes Similars En Dones Embarassades

Preeclàmpsia i COVID-19: símptomes similars en dones embarassades

Preeclàmpsia i COVID-19 poden presentar símptomes similars i plantejar dubtes diagnòstics en dones embarassades. La preeclàmpsia, una malaltia inflamatòria de l'embaràs de causa desconeguda, es caracteritza per una elevació perillosa de la pressió arterial que en els casos més greus pot posar en risc la vida de la mare i del fill.
Anèmia Ferropènica A Dones: Risc Molt Superior Al Dels Homes

Anèmia ferropènica en dones: risc molt superior al dels homes

La dona té un risc de patir anèmia ferropènica deu vegades superior al dels homes. Les causes de l'anèmia per dèficit de ferro i les diferents maneres d'abordar-la són diverses i, per això, és fonamental fer una prevenció adequada, un diagnòstic precoç i un tractament correcte.
33è Congrés Nacional De La Societat Espanyola De Fertilitat

33è Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Fertilitat

Entre els dies 4 i 6 de maig s'ha celebrat a Bilbao el 33è Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Fertilitat i el 8è Congrés Nacional d'Infermeria de la Reproducció amb participació d'experts en reproducció assistida de tot Espanya.
Sobrepès i risc de càncer d'úter

Sobrepès i risc de càncer d'úter

L'excés de pes al llarg de la vida gairebé duplica el risc d'una dona de desenvolupar càncer d'úter, un dels càncers més freqüents diagnosticats a Espanya i al món, segons un estudi internacional publicat a BMC Medicine.
Esquinç Perineal Durant El Part Factors De Risc I Prevenció

Esquinç perineal durant el part: factors de risc i prevenció

L'esquinç o trauma perineal és una de les lesions més freqüents ocasionada durant la segona part del part vaginal, quan ja s'ha assolit la dilatació completa i es duu a terme l'expulsió del nadó. Els esquinços i les seves complicacions, si no són tractats adequadament, poden tenir conseqüències greus per al benestar i la qualitat de vida de la dona.
Episiotomia: Què és i quan es realitza

Episiotomia: què és i quan es realitza

L'episiotomia és un procediment quirúrgic que consisteix en la realització d'un tall o incisió a la zona perineal, l'objectiu del qual és augmentar l'obertura de la vagina durant el procés de part per ajudar a l'expulsió del fetus quan es preveuen complicacions que puguin afectar la mare o la salut del nounat.
Antojos Durant L'Embaràs: Identificats Els Mecanismes Neuronals Responsables

Desitjos durant l'embaràs: identificats els mecanismes neuronals responsables

Els desitjos d'aliments dolços i calòrics són molt freqüents durant l'embaràs i poden contribuir al manteniment i desenvolupament del sobrepès o obesitat gestacional. Publicat recentment per la revista Nature Metabolism, un nou estudi aporta evidències sobre les alteracions de l'activitat neuronal que donen lloc als desitjos durant l'embaràs.
Nova Píndola Anticonceptiva Per a Homes

Nova píndola anticonceptiva per a homes

La nova píndola anticonceptiva masculina té una eficàcia propera al 100%, no té efectes secundaris i, una vegada comprovada la seva efectivitat al laboratori, es podria provar en humans durant el 2022.
Anticoncepció Basada En Gestàgens, Avalada Com Eficaç I Segura

Anticoncepció basada en gestàgens, avalada com a eficaç i segura

La Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia (SEGO) ha publicat un consens amb què avala l'anticoncepció basada en només gestàgens, especialment adequada en aquelles situacions en què l'ús dels anticonceptius hormonals combinats pot implicar més riscos que beneficis.
Enllaç Genètic Entre L'Endometriosi I El Càncer D'Ovari

Vincle genètic entre l'endometriosi i el càncer d'ovari

Investigadors de la Universitat de Queensland (Austràlia) han demostrat un vincle genètic entre endometriosi i subtipus de càncer d'ovari, cosa que podria permetre una comprensió més gran de les dues malalties i identificar possibles objectius farmacològics per a la teràpia.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies
DEMANAR CITA