Vés a el contingut principal

La cirurgia ginecològica és la branca de la cirurgia que engloba totes aquelles intervencions quirúrgiques relacionades amb la ginecologia, tant la referent a la cavitat pèlvica i els òrgans reproductors com a la cirurgia mamària.

Dins de la cirurgia ginecològica es poden distingir, tal com succeeix en altres especialitats, diferents tècniques: cirurgia laparoscòpica, Laparotomia, cirurgia robòtica, Ús del làser vaginal per a diferents tractaments i la cirurgia per port únic.

L'objectiu de Women 's CD és optar, sempre que les circumstàncies ho permetin, per les tècniques de cirurgia mínimament invasiva, Que garanteixen una recuperació més ràpida i menys probabilitat de complicacions postoperatòries.

A la Clínica de la Dona Women 's CD posem a disposició de les nostres pacients les últimes tècniques i coneixements sobre cirurgia ginecològica. En el nostre centre, ubicat en un centre de referència com és la Clínica Corachan, tenim especialistes que aborden, entre altres, les següents especialitats quirúrgiques:

A l'àrea de Ginecologia de Women 's CD, clínica ginecològica dirigida pel Dr. Carmona i el Dr. Dexeus, Comptem amb un equip de ginecòlegs de gran reputació i qualitat humana que vetllen diàriament per la salut de la dona, per la prevenció, el diagnòstic precoç i el seguiment de qualsevol patologia i / o càncer en l'aparell reproductor femení, així com càncer de mama.

El nostre equip de cirurgians compta amb especialistes de referència mundial en el camp de la cirurgia laparoscòpica, com el Dr. Francisco Carmona, que ha estat el primer cirurgià a Espanya en realitzar un trasplantament d'úter.

La clínica Women 's CD, l'objectiu l'excel·lència tant en l'atenció ginecològica com en la cirurgia avançada, és un dels pocs centres ginecològics privats d'Europa que compta en el seu equip amb més de 14 ginecòlegs, especialistes d'alt nivell en la cirurgia ginecològica, com el citat Dr. Carmona i el Dr. Jordi Portella, Especialista en cirurgia histeroscòpica, entre d'altres.

Womens, excel·lència en ginecologia, experiència en la prevenció i detecció de les diferents patologies de la salut de la dona
Dona

La clínica Women 's CD és uns dels centres ginecològics privats d'Europa que en el seu equip de més de 14 ginecòlegs reuneix especialistes d'alt nivell de en la cirurgia ginecològica com el citat Dr. Carmona i el Dr. Jordi Portella, Especialista en cirurgia histeroscòpica entre d'altres.

Especialitats i tècniques de cirurgia ginecològica

Una "barrera" redueix la formació d'adherències després de la cirurgia d'endometriosi

L'ús de la barrera d'adherència 4DryField® PH redueix significativament la formació d'adherències, la seva extensió i la seva severitat després de la cirurgia de endometriosi.

La cirurgia d'escissió laparoscòpica millora la vida sexual de les dones amb endometriosi infiltrant profunda

El Dr. Francesc Carmona ha constatat que la qualitat de vida sexual relacionada amb la salut de les dones amb endometriosi infiltrant profunda millora després de la cirurgia d'escissió laparoscòpica.

Cirurgia robòtica ginecològica

La cirurgia robòtica en ginecologia és cirurgia laparoscòpica mínimament invasiva assistida per un robot, intervencions d'alta complexitat.

histeroscòpia

La histeroscòpia és una tècnica de la cirurgia que es pot fer servir per al diagnòstic i / o per al tractament quirúrgic de les pacients.

Com és el procés hospitalari per a una histerectomia

Expliquem els passos a realitzar a l'sotmetre a una histerectomia, una intervenció quirúrgica que consisteix en l'extirpació de l'úter.

Cirurgia laparoscòpica ginecològica

Què és la cirurgia laparoscòpica ginecològica, tècnica quirúrgica mínimament invasiva que permet abordar patologies i realitzar diagnòstics.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies
DEMANAR CITA