Vés a el contingut principal
En 2019 Van néixer A Espanya 37.428 nadons Gràcies A Tractaments De Reproducció Assistida

En 2019 van néixer a Espanya 37.428 nadons gràcies a tractaments de reproducció assistida

Segons les dades estadístiques de l'Registre Nacional d'Activitat 2019 presentats recentment per la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF), a Espanya van néixer el 2019 un total de 37.428 nadons gràcies a tractaments de fertilitat com la Inseminació artificial o la fecundació in vitro.

En 2019 es van dur a terme 148.358 tractaments de fecundació 'in vitro' i 32.548 d'inseminació artificial, segons dades que procedeixen dels centres acreditats que fan tractaments de fertilitat a Espanya, i que van ser presentats recentment per la Societat Espanyola de Fertilitat i el Ministeri de Sanitat en el XIII Workshop Registre Nacional d'Activitat de la SEF.

Els gairebé 40.000 nadons nascuts gràcies a tractaments de reproducció assistida suposen el 9,5% dels naixements de el període comprès entre l'últim trimestre del 2019 i els tres primers del 2020, segons dades publicades per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), i es tracta de la xifra de natalitat més alta relativa a la Reproducció Assistida a Espanya.

Entre altres dades destacables, cal assenyalar que cada any la transferència d'un únic embrió ha anat guanyant terreny a l'estratègia de transferir dos embrions. De manera que a A Espanya, durant 2019, s'ha observat un descens de l'11% a la gemelaridad, per sota de la mitjana europea de parts múltiples.

«Són molts els estudis compartits per grups de recerca que adverteixen sobre la importància de preparar correctament l'endometri uterí abans de la transferència; un avantatge que pot compensar haver de sotmetre els embrions a un procés de criopreservació. Els resultats que tenim del registre del 2019 avalen la confiança generalitzada en aquesta pràctica, indicant que més del 60% de totes les transferències embrionàries aquest any es va realitzar després d'una descongelació d'embrions», ha manifestat el doctor Fernando Prados, embriòleg de la SEF i coordinador de linforme.

REPRODUCCIÓ ASSISTIDA I FERTILITAT EN WOMEN'S CD

La inseminació artificial, la fecundació in vitro, la Criopreservació ovocitària o el mètode ROBA són tècniques i tractaments mèdics propis de la reproducció assistida. El seu objectiu és aconseguir l'embaràs tant quan hi ha problemes d'infertilitat femenina o masculina, com en dones que volen viure la maternitat de manera individual o en parelles de dones.

Women 's CD, clínica ginecològica dirigida pel Dr. Damian Dexeus i el Dr. Francisco Carmona, Disposa de l'Segell de Qualitat i el Diploma Certificat de Participació en el Registre Nacional d'Activitat 2019, que garanteix la qualitat assistencial, l'excel·lència i la seguretat d'un centre amb activitat en Reproducció Humana i Fertilitat, acreditat pel Ministeri de Sanitat i per la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF).

En Women 's CD, la primera visita de fertilitat és gratuïta, I pot fer-se presencial a la consulta o, si es prefereix, es pot fer en línia per videoconferència.

Durant aquesta primera visita, et atendran els nostres especialistes en Reproducció Assistida, recollirem tots els antecedents, demanarem les proves complementàries necessàries per indicar el tractament més adequat i, en moltes ocasions, ja podrem orientar-te sobre el tractament a realitzar.

En Women 's Repro, Analitzem en detall les circumstàncies de cada dona, vam investigar les causes de la infertilitat i portem a terme els tractaments de reproducció assistida més idonis i adequats per assolir l'embaràs desitjat.

Women 's, al teu costat

Si necessites més informació o vols fer alguna consulta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres:

WhatsApp: 34 934 160 606

correu electrònic: info@womens.es

Demana cita amb el nostre equip

  Aquesta entrada té 0 comentaris

  Deixa una resposta

  La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

  Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

  ACCEPTAR
  Avís de cookies
  DEMANAR CITA