Vés a el contingut principal

La fertilitat i la reproducció assistida són una de les prioritats de la nostra clínica ginecològica. La nostra Unitat de Fertilitat compta amb les tecnologies més avançades en aquest camp, inclouen la congelació d'òvuls (criopreservació oocitària). El nostre objectiu és oferir el millor tractament a les dones que necessiten ajuda per tenir fills o desitgen posposar la seva maternitat.

1ª VISITA GRATUÏTA

  demana informació

  Estic d'acord amb la política de privacitat

  Dra. Carla Castell
  Unitat de Fertilitat

  L'excel·lència en reproducció assistida i fertilitat

  La reproducció assistida és un conjunt de tècniques i tractaments mèdics (inseminació Artificial, Fecundació in vitro, Criopreservació oocitària, etc.) l'objectiu és aconseguir l'embaràs tant quan hi ha problemes d'infertilitat femenina o masculina, com en dones que volen viure la maternitat de manera individual o en parelles de dones.

  En Women 's Repro, Unitat de reproducció assistida liderada per la ginecòloga Carla Castell, sabem fins a quin punt és important per a les nostres pacients el procés que inicien quan decideixen confiar en nosaltres per buscar l'embaràs.

  Analitzem en detall les circumstàncies de cada dona, vam investigar les causes de la infertilitat i portem a terme els tractaments de reproducció assistida més idonis i adequats per assolir l'embaràs desitjat.

  Les nostres pacients saben que, en Women 's, la seva doctora de confiança sempre estarà disponible per a elles, al seu costat, atenent a les seves preguntes o als seus preocupacions, en persona, per videoconferència o via mail, perquè el benestar emocional és una de les nostres majors prioritats durant tot el procés.

  Quan acudir a la consulta de fertilitat de la teva especialista

  Si vols ser mare i no aconsegueixes quedar-te embarassada, la millor opció és no esperar més i consultar amb un especialista en fertilitat.

  Com més jove és la dona que acudeix a la consulta i com més aviat iniciem l'estudi d'una possible esterilitat, més senzills seran els tractaments reproductius i més altes les possibilitats d'embaràs reeixit.

  Si vols quedar-te embarassada, en Women 's aconsellem:

  • Si tens menys de 35 anys

  Acudeix a la nostra consulta de fertilitat si després de 12 mesos no aconsegueixes l'embaràs.

  Detectarem les causes i començarem com més aviat amb el tractament adequat.

  • Si tens més de 35 anys

  Acudeix a la nostra consulta si després de 6 mesos no aconsegueixes l'embaràs.

  Farem un estudi de les causes i dissenyarem per a tu el millor tractament de fertilitat.

  • Si tens més 38 anys

  Des del mateix moment en què has decideixo buscar l'embaràs, és molt recomanable que acudeixis a la consulta d'un especialista en reproducció.

  • Si tu o la teva parella teniu un problema de base que pugui afectar la fertilitat

  No ho dubtis i acudeix a la consulta del teu especialista des del mateix moment en què has decideixo buscar l'embaràs.

  Dexeus i fertilitat

  Durant més de 75 anys, la família Dexeus ha estat pionera i precursora de la reproducció assistida al nostre país, mantenint-se fidel als principis de bona praxi, humanitat i entusiasme que l'han caracteritzat al llarg de tota la seva trajectòria.

  Avui, a Women 's, ens mantenim fidels als principis i valors que ens han permès ser exponents d'excel·lència i qualitat en reproducció assistida i fertilitat. La clínica, dirigida pel Dr. Damià Dexeus i el Dr. Francisco Carmona, Està formada per un equip multidisciplinari de professionals amb experiència, altament especialitzats, en permanent actualització científica i amb els equips i tecnologia més avançats.

  Womens, clínica innovadora a Barcelona en la reproducció assistida.

  A causa de diversos factors tant socials com mèdics, cada vegada més dones es troben amb dificultats a l'hora de quedar-se embarassades. Per això la fertilitat i la reproducció assistida és una de les seves preocupacions.

  Per començar, és important destacar que la taxa de fertilitat de l'espècie humana és baixa, s'estima que cada mes, una parella sexualment activa, (que no utilitza mètodes anticonceptius, de menys de 35 anys) sense problemes d'esterilitat coneguts, té de un 20-30% de probabilitats de quedar-se embarassada. Així que, a el cap d'un any, el 85% de les parelles haurien embarassar.

  A partir dels 35 anys, la pèrdua d'òvuls i la qualitat dels mateixos, disminueix exponencialment.

  Hi ha altres factors que poden també comprometre la capacitat reproductiva, accelerant la pèrdua tant en nombre com en qualitat dels ovòcits, com ara l'endometriosi, cirurgies prèvies en els ovaris o en l'úter, infeccions pèlviques que puguin haver danyat les trompes, tractaments amb radioteràpia o quimioteràpia, així com avortaments de repetició. És important destacar que l'embaràs és cosa de dos. També hi ha factors que poden suposar una disminució en la fertilitat masculina, com ara galteres, cirurgies en els testicles o traumatismes.

  Per tots aquests motius, una parella sexualment activa, que no utilitza mètodes anticonceptius, de menys de 35 anys, sense problemes d'esterilitat coneguts, seria recomanable que acudís a un Centre de Reproducció Assistida si en un any no aconsegueixen gestació. Per contra, aquelles parelles amb algun problema de base que pogués comprometre la fertilitat o si la dona té més de 35 anys, seria recomanable que acudissin a partir dels 6 mesos per iniciar estudi de fertilitat i orientar-los des del punt de vista reproductiu.

  Una dona que desitgi quedar-se embarassada és important que estigui a la diana de les seves dies fèrtils. Per això et recomanem consultar el nostre article sobre el calendari menstrual i càlcul de dies fèrtils.

  Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

  ACCEPTAR
  Avís de cookies
  DEMANAR CITA