Vés a el contingut principal

La criopreservació d'òvuls, Coneguda comunament com congelar òvuls, És un mètode per a preservar la fertilitat cada vegada més demandat per dones que decideixen posposar la seva maternitat i tenir fills un anys més tard però amb la garantia d'uns òvuls que corresponen a l'edat ideal.

La Dra. Carla Castell, responsable de la Unitat de Fertilitat de Women 's t'explicarà com funciona la congelació d'òvuls, Si hi ha algun risc i si és el millor tractament de preservació de fertilitat per a tu segons els antecedents i història clínica. Disposem de les tecnologies més avançades en aquest camp.

  demana informació

  Estic d'acord amb la política de privacitat

  Dra. Carla Castell
  Unitat de Fertilitat

  Congelar òvuls - Criopreservació: la importància de preservar òvuls de qualitat

  L'edat de la dona és el factor que més limita la possibilitat d'aconseguir un embaràs de forma natural: a més edat, més dificultats.

  Per això, per a les dones que volen retardar la seva maternitat per motius personals o professionals, la criopreservació és un procediment especialment indicat, que consisteix a extreure i vitrificar un seguit d'òvuls no fecundats amb l'objectiu de preservar la fertilitat de la dona.

  La vitrificació es realitza en el laboratori i consisteix en, un cop extrets els ovòcits de la pacient, congelar en nitrogen líquid i emmagatzemar-los en un tanc de nitrogen en estat vapor fins que arribi el moment en què seran utilitzats.

  A la unitat de fertilitat de Women 's comptem amb l'última tecnologia en criopreservació oocitària, una tècnica fàcil, còmoda, segura que, a més, permet que a les 2-3 hores de l'extracció dels òvuls la pacient es pot anar a casa i a l' dia següent pot fer vida normal.

  En Women 's sabem que és essencial que les dones que tenen la il·lusió de ser mares, però necessiten retardar la seva maternitat durant algun temps, criopreserven seus òvuls com més aviat millor, perquè, a menor edat, més possibilitats d'èxit.

  Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

  ACCEPTAR
  Avís de cookies
  DEMANAR CITA