Vés a el contingut principal

PNIE són les sigles de Psico Neuro Immuno Endocrinologia, Una disciplina mèdica amb visió integrativa l'objectiu principal és millorar la salut i, si no, restablir-la. Es realitza un estudi de la persona com un conjunt, sense separar òrgans i sistemes de cos humà per subespecialitats.

Des del Centre Ginecològic Women 's CD, volem aportar una visió integrativa i holística de la Ginecologia i de la Obstetrícia, Abordant els diferents àmbits que poden afectar la salut de les nostres pacients.

Proposem una Història Clínica i Exploració Física detallada, minuciosa, amb l'objectiu de conèixer l'origen de el problema per posar-li solució, Analitzant tot el sistema neuro-endocrí, Responsable de l'component hormonal, sense menysprear el sistema immunològic que conforma les nostres defenses i integrant el sistema emocional que modula tot el nostre organisme.

No es tracta de pal·liar símptomes, sinó de saber la causa del problema perquè el tractament sigui realment efectiu i perduri en el temps: «si apuntes a diana… és difícil fallar».

UNA SOLUCIÓ INTEGRAL I PERSONALITZADA PER A LA SALUT DE LA DONA

La manera d'entendre aquesta medicina es diu Psico Neuro Immuno Endocrinologia, Anomenada comunament amb les sigles PNIE. Aquesta disciplina mèdica integrativa l'objectiu principal és promocionar salut i, si no, restablir, estudia a la persona com un conjunt, sense separar els òrgans i sistemes per subespecialitats. No descuida la relació cos-ment, Molt present en la medicina Xina, Grega o Hindú, i fa la persona totalment partícip de la seva pròpia salut.

La pacient ha de ser conscient de què li passa i per què li passa, Ja que aquest fet ens permetrà que moduli conductes o hàbits molt arrelats que en ocasions li perjudiquen, fins i tot sense saber-ho.

L'objectiu de l'metge és identificar l'origen de el problema i ajudar a la pacient a resoldre-ho, gràcies als coneixements mèdics, experiència clínica ia la força de voluntat de la pròpia pacient.

Des del punt de vista ginecològic, en Women 's CD, gràcies a la formació continuada, basada en l'evidència científica, a l'última tecnologia i a l'equip multidisciplinari de què disposem, podem donar una visió psiconeuroimmunoendocrinològica  a les diferents etapes per les que passem les dones.

PNIE A WOMEN'S CD

Volem acompanyar-vos durant l'adolescència, la joventut, l'embaràs, la maduresa i la menopausa. Abordant problemes tan freqüents com els problemes hormonals, les alteracions menstruals, el síndrome d'ovari poliquístic, La síndrome premenstrual, la endometriosi, El dolor amb les relacions sexuals, infeccions ginecològiques de repetició, la infertilitat i la sequedat vaginal, entre d'altres.

Volem ajudar-vos a que us conegueu i sapigueu de les vostres necessitats en funció de l'hora de la vida en què us trobeu, dotándoos d'eines per tenir bona salut i perquè gaudiu de cada etapa de la vostra vida.

Volem aconsellar perquè, en el moment de buscar embaràs, estigueu en les millors condicions psiconeuroinmunoendocrinológicas, augmentat les opcions d'èxit d'aconseguir la gestació i el correcte desenvolupament de l'infant. Vetllem pel benestar de el nadó ja des de la vida intrauterina.

Cada persona és única, per aquest motiu no tot funcioni per a tothom. És molt important una medicina personalitzada i individualitzada que atengui les circumstàncies de cada persona, només així aconseguirem els nostres objectius.

No dubtis a demanar cita PNIE amb nosaltres a partir de Setembre de 2021. Una solució integral i personalitzada per a la Salut de la dona.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies
DEMANAR CITA