Vés a el contingut principal

Unitat de Salut Íntima

Unitat de Salut Íntima

Dona

L'interès que tenen les dones per la cura, benestar, aspecte, higiene i salut íntima femenina ve guanyant importància des de fa anys i, ara per ara, és un dels principals objectius de la consulta ginecològica.

Fes clic per a més informació sobre Salut Íntima

Quan parlem de salut íntima ens referim a l ' "Estat de benestar dels genitals externs (vulva i vagina) amb el qual es mantenen les condicions fisiològiques adequades per a l'edat de la dona, que li permeten gaudir d'una vida sexual plena satisfactòria i estar lliure de símptomes incòmodes com ara : picor, coïssor, sequedat, dolor amb les relacions, flacciditat vaginal i vulvar, incontinència i infeccions d'orina, entre d'altres. Si vols més informació et suggerim consultar el nostre article Què és la salut íntima.

Després d'anys d'experiència hem aconseguit conformar un equip multidiciplinario d'especialistes amb una llarga trajectòria i reconeixement en aquesta àrea de la ginecologia tant pel que fa a problemes ginecològics pròpiament dits així com tot el referent a la medicina estètica femenina.

A Women 's Barcelona estem compromesos amb la difusió de el coneixement mèdic veraç, basat en l'evidència existent i en la literatura científica actualitzada.

La nostra Unitat de Salut Íntima desenvolupa activitats, tallers, conferències i publicacions periòdiques dirigides a la població en general i més organitza tallers, cursos, conferències i entrenaments per a altres ginecòlegs que volen adquirir el coneixement i destreses necessàries per implementar les noves tecnologies i, tractaments que amb els quals comptem en l'actualitat.

Salut Íntima en Ginecologia a Barcelona
Làser Monalisa Touch. salut Íntima

Preguntes freqüents

Quines patologies es poden tractar?

 Els problemes i patologies ginecològiques que es tracten a la nostra Unitat de Salut Íntima són les infeccions genitals com la candidiasi, virus de l'papil·loma humà, herpes genital, etc., malalties de transmissió sexual, atròfia genital, fisioteràpia i disfunció de sòl pèlvic (Prolapse, incontinència) la vulvodínia i el dolor amb les relacions sexuals, les distròfies vulvars, el càncer vulvar i vaginal, la sequedat vulvovaginal, el tractament de cicatrius vulvars i vaginals i els quists de Bartholin.

Quines aplicacions té en medicina estètica?

En l'especialitat de la medicina estètica femenina es realitzen tractament com la labioplàstia, una intervenció quirúrgica destinada a modificar l'aspecte dels genitals externs femenins, es coneix també com ninfoplastía o linfectomía, és un procediment estètic exclusivament a nivell de llavis vaginals. També es realitza el tractament de la flaccidesa vulvovaginal, depilació de zones íntimes i el farciment de llavis majors amb el greix de el propi cos o un altre producte de farciment.

Com es realitza la consulta de Salut Íntima?

Estudiarem individualment les necessitats del seu cas en particular, integrant la visió dels nostres: ginecòlegs, fisioterapeutes, nutricionistes, psicòlegs, dermatòlegs, cirurgians plàstics. Totes les pacients que desitgin un tractament íntim estètic seran valorades prèviament per descartar patologies o una alteració ginecològica que contraindiqui o compliqui el tractament ginecosmético. Disposem d'un servei d'atenció a l'pacient destinat a proporcionar-li una agradable experiència quan passis per la nostra unitat.

Dona A La Unitat De Salut Íntima De Barcelona

Informa't sobre la Salut Íntima

La Salut Íntima és una especialització de la Ginecologia que pot oferir una major qualitat de vida a les dones i una informació valuosa per a la prevenció de malalties.

  Demana cita amb el Dr. Félix Lugo

  Estic d'acord amb la política de privacitat

  El que has de conèixer sobre Salut Íntima

  Quan parlem de salut íntima ens referim a l ' "Estat de benestar dels genitals externs (vulva i vagina) amb el qual es mantenen les condicions fisiològiques adequades per a l'edat de la dona, que li permeten gaudir d'una vida sexual plena satisfactòria i estar lliure de símptomes incòmodes com ara : picor, coïssor, sequedat, dolor amb les relacions, flacciditat vaginal i vulvar, incontinència i infeccions d'orina, entre d'altres ".

  L'interès que tenen les dones per la cura, benestar, aspecte, higiene i salut íntima femenina ve guanyant importància des de fa anys i, ara per ara, és un dels principals objectius de la consulta ginecològica.

  En l'actualitat, els ginecòlegs comptem amb les eines i recursos necessaris que ens ajuden a protegir, restaurar i reacondicionar genitals externs, optimitzant la qualitat dels teixits, fent que la salut íntima sigui la nostra prioritat. Comptem amb nous protocols preventius per infeccions i patologies pròpies de l'àrea íntima de la dona, així com tècniques diagnòstiques més eficaces i tractaments més específics i innovadors (fototeràpia làser, hidratants i implants d'àcid hialurònic multifuncionals i regeneradors, noves molècules no hormonals però amb el mateix efecte) que al costat de el suport dels tractaments clàssics (adequada orientació sobre hàbits i conductes, estrogenoterapia vaginal, fisioteràpia) ens permeten individualitzar cada cas com correspon.

  Unitat de Salut Íntima personalitzada

  Després d'anys d'experiència hem aconseguit conformar un equip multidisciplinari d'especialistes amb una llarga trajectòria i reconeixement en aquesta àrea de la ginecologia tant pel que fa a problemes ginecològics pròpiament dits així com tot el referent a la medicina estètica femenina.

  Estudiarem i valorarem individualment les necessitats del seu cas en particular, integrant la visió dels nostres: ginecòlegs, fisioterapeutes, nutricionistes, psicòlegs, dermatòlegs, cirurgians plàstics i infermeres. Totes les pacients que desitgin un tractament íntim estètic seran valorades prèviament per descartar qualsevol patologia o alteració ginecològica que contraindiqui o pugui complicar el tractament ginecosmético.

  A més, disposem d'un servei d'atenció a l'pacient destinat a proporcionar-li una agradable experiència quan passis per la nostra unitat.

  Docència en Salut Íntima

  En Women 's CD de Barcelona estem compromesos amb la difusió de el coneixement mèdic veraç, basat en l'evidència existent i en la literatura científica actualitzada.

  La nostra Unitat de Salut Íntima desenvolupa activitats, tallers, conferències i publicacions periòdiques dirigides a la població en general i més organitza tallers, cursos, conferències i entrenaments per a altres ginecòlegs que volen adquirir el coneixement i destreses necessàries per implementar les noves tecnologies i, tractaments que amb els quals comptem en l'actualitat.

  Problemes i patologies ginecològiques

  • Infeccions genitals (candidiasi, virus de l'papil·loma humà, herpes genital, etc.)
  • Altres malalties de transmissió sexual
  • atròfia genital
  • Disfunció de sòl pèlvic (prolapse, incontinència)
  • Vulvodínia i dolor amb les relacions
  • distròfies vulvars
  • Càncer vulvar i vaginal
  • sequedat vulvovaginal
  • Tractament de cicatrius vulvars i vaginals
  • Quists de Bartholin
  • Fisioteràpia de sòl pèlvic

  Medicina estètica femenina

  • labioplàstia
  • Flacciditat vulvovaginal
  • depilació
  • Farcit de llavis majors

  Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

  ACCEPTAR
  Avís de cookies
  DEMANAR CITA