Vés a el contingut principal

Índex

Entrenament en mindfulness

En la societat actual la dona pateix un estrès considerable per les múltiples facetes que ha de desenvolupar i més en grans ciutats com en Barcelona que contribueixen a augmentar-lo. a la Dona ens preocupem per oferir una solució a aquest problema mitjançant el l'atenció.

El l'atenció i les seves aplicacions en la salut i la malaltia han estat objecte d'estudi des de la Clínica de Reducció de l'Estrès de la Universitat de Massachusetts des d'any 1979. Avui en dia els exercicis de mindfulness són practicats per milions de persones a la majoria de països de l'món.

Mindfulness o atenció plena és la capacitat de romandre en el present, sense jutjar, tenint el control conscient de la nostra ment, que té la tendència a dispersar-cap al passat i cap al futur. És una eina potent per al benestar i la salut. Integra pràctiques de la meditació tradicional amb els coneixements de la psicologia aplicada i la neurociència, constitueix un camí cap a una vida més plena.

La pràctica i els cursos de l'atenció ha demostrat ser eficaç en la reducció de l'estrès i els problemes mèdics associats a l'estrès, té la capacitat produir canvis permanents en diferents àrees de cervell (augmentar les funcions cerebrals superiors, regions de l'escorça prefrontal, i de regular l'activitat de cervell d'ordre inferior).

Integrar mindfulness a la vida quotidiana ajuda a reconèixer pautes de pensament habitual i altres conductes profundament arrelades, pot tenir un paper molt important en la millora del nostre benestar físic i psicològic

Resultats de nombroses investigacions posen el relleu dels beneficiosos efectes de l'mindfulness en el tractament de l' Estrès, depressió, el abús de substàncies, el dolor i la malaltia. Altres beneficis de la pràctica continuada de mindfulness:

 • Desenvolupar la capacitat de relaxar el cos i la ment
 • aprendre a connectar amb el plaer y reduir la por
 • Estar atents als processos interns i millorar la gestió dels Pensaments, Les emocions i les obsessions
 • Millorar la capacitat de concentració, Atenció, memòria y capacitat creativa
 • desenvolupar la empatia, intel·ligència emocional, comunicació i valors
 • Augmentar l'eficàcia en la presa de decisions, En la resolució de conflictes i en les situacions complexes, afrontant amb més claredat
 • Millorar el sistema immunològic i prevenir malalties psicosomàtica
 • Conrear recursos interns que ajuden a enfrontar més adequadament a l'estrès, el dolor i la malaltia
 • Obtenir recursos per reduir l'estrès i millorar l'autoestima
 • Renovar l'entusiasme per la vida i el treball
 • Millorar-les relacions interpersonals
 • Afavorir la qualitat de vida i salut

A qui pot ajudar el mindfulness?

Pot resultar útil a qualsevol persona que:

 • Experimenti algun símptoma o signe d'estrès -ansietat, irritabilitat, tensió muscular, apatia mal de cap, problemes digestius, dificultats de concentració, preocupació, excés de treball, abús de substàncies, tabaquisme, trastorns alimentaris, pertorbacions de la son, sentir-se desbordat per esdeveniments.
 • experimenti istres associat a conviure amb la malaltia -dolor crònic, artritis, asma, càncer, fibromiàlgia, trastorns gastrointestinals, hipertensió, migranya.
 • Vulgui millorar el estrès associat a processos de Reproducció assistida.
 • Vulgui obtenir un efecte positiu sobre el propi benestar i qualitat de vida.

En les sessions grupals, individuals i les personalitzades en parella de mindfulness, introduïm pràctiques senzilles però profundes que poden reduir el patiment i aportar més equilibri. És una eina que contribueix positivament a millorar la vida i la seva experiència.

Dra. Emma Ribas, psicòloga i sexòloga a Women 's

Dra. Emma Ribas

Psicòloga i sexòloga. Responsable de la Unitat de Psicologia de Women 's i dels cursos de mindfulness.

  Demana cita amb la Dra. Emma Ribas

  Estic d'acord amb la política de privacitat

  Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

  ACCEPTAR
  Avís de cookies
  DEMANAR CITA