Vés a el contingut principal

El Dr. Dexeus és el director mèdic de la clínica ginecològica a Barcelona. Ginecòleg especialitzat en les àrees d'obstetrícia, ginecologia, oncologia i patologia de l'tracte genital inferior. Té una àmplia experiència en la cirurgia de càncer de mama i el seu tractament.

Llicenciat el 1999 en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, ​​el 2005 va obtenir l'especialització en Ginecologia i Obstetrícia per l'Institut Universitari Dexeus.

El ginecòleg Damián Dexeus

Va fer diverses rotacions externes: la de el Servei de Cirurgia General al Sant Bernardines Hospital de Los Angeles (1997), la de l' Servei de Cirurgia Mamària, Al Centre vaig donar Tumori de Milan (1998), la de el Servei de Cirurgia Mínimament Invasiva al Royal Free Hospital de Londres (2005) i la de el Servei de Ginecologia Oncològica a la Mayo Clinic Scottsdale d'Arizona (2006).

Entre 2005 i 2008 va ser tresorer de la Associació Espanyola de Patologia Cervical i Colposcòpia. De l'any 2008 fins avui, és vocal de l'comitè d'acreditació de la mateixa.

  Demana cita amb el Dr. Damià Dexeus

  Estic d'acord amb la política de privacitat

  també pots contactar amb el Dr. Dexeus al telèfon 934.

  El Dr. Dexeus pertany a una de les sagues ginecològiques més famoses a nivell mundial, sent el seu pare, el Dr. Santiago Dexeus, un pioner en molts camps de la fertilitat i la ginecologia. Ell va ser el primer metge a Espanya que va aconseguir el naixement dels coneguts com a «nadons proveta».

  El seu avi el Dr. Santiago Dexeus Font va fundar la Clínica Mater, primera maternitat privada espanyola, i el 1973 els germà Jaume i Josep Maria van fundar el conegut Institut Dexeus on es van aconseguir -, fins que el 1973 va fundar amb el seu germà l'Institut Dexeus en què van estar fins a 1990, en aquest període es van aconseguir fites de la medicina espanyola com la primera inseminació artificial i fecundació in vitro així com la primera laparoscòpia ginecològica a Espanya.

  Dexeus

  Una família orientada i dedicada totalment a la salut i benestar de la dona al llarg de diverses generacions. Dexeus és sinònim de ginecologia, excel·lència i cura de la dona, una premissa que han seguit tots els membres d'aquesta saga mèdica que ha donat als millors ginecòlegs i que ja pertany a la història de Barcelona i Espanya.

  Oportunitat de ser alumne del seu propi pare

  Damià Dexeus és la quarta generació de ginecòlegs i seguir la tradició familiar va ser una cosa natural per a ell. La família Dexeus manté una especial relació amb la medicina i va tenir l'oportunitat de tenir com a mestre a un especialista mundial en ginecologia i fertilitat, el seu pare el Dr. Dexeus, dedicat de forma absoluta a la seva professió i a el benestar de la dona.

  El Virus de l'Papiloma Humà

  Damià Dexeus, també tenen una activitat científica rellevant, com el cas de la participació en el simposi organitzat per la clínica Maig (dies després de la celebració del Dia Internacional de Conscienciació sobre el VPH), presentant un estudi sobre el tractament de les lesions causades per la infecció cervical de virus d'el Papiloma Humà.

  En el mateix utilitzar un derivat del "Colorius Versicolor". Aquest derivat és un producte molt conegut a la medicina tradicional de la Xina, però sense cap tradició en la medicina occidental. Els resultats demostren que s'aconsegueix la desaparició de VPH en la meitat de les pacients, mentre que només el 17% del grup de control ho aconsegueix.

  maternitat

  Per al Dr. Dexeus, ser mare de forma tardana configura un dels problemes més rellevants i notoris de la societat actual. No dubta de qualificar aquesta situació com "injusta", ja que per al doctor té tot el sentit de l'món que les dones vulguin retardar ser la seva maternitat

  També té una preocupació pels nadons prematurs. Afirma que la gran majoria de riscos estan relacionats amb el desenvolupament neurològic i pulmonar de l'nounat, si s'aconsegueix aguantar fins la setmana 34, hi ha moltíssimes menys probabilitats que els nounats pateixin aquest tipus de problemes. Dexeus afirma amb rotunditat que les primera hores de vida són decisives i que sense no hi ha hemorràgia cerebral entre les primeres 24 hores i els 3 primers dies, el pronòstic és molt més positiu.

  Una altra de les afirmacions de l'prestigiós ginecòleg és que els petits poden patir retinopaties provocades per la ventilació mecànica i que les estadístiques assenyalen que entre un 15 i un 20% dels nounats amb prematuritat extrema no presenten seqüeles de gent gran. Espanya és un dels països amb una de les taxes més altes en nadons prematurs.

  Per El Dr Dexeus aquest fet es pot explicar a diferents factors:

  1. Per la millora dels mètodes d'avaluació,
  2. L'augment de l'edat materna i dels problemes de salut materna subjacents com la diabetis i la hipertensió,
  3. Un major ús dels tractaments de reproducció assistida, que donen lloc a una major taxa d'embarassos múltiples i també els canvis en les pràctiques obstètriques (augment de cesàries realitzades abans que l'embaràs arribi a terme) Tractament dels Miomes uterins

  Resulta essencial que el tractament dels miomes sigui individualitzat i s'ajusti a les circumstàncies i prioritats de cada pacient.

  càncer ginecològic

  En el cas de les patologies malignes el director de Womens CD afirma que perquè el càncer es pugui curar és imprescindible realitzar un diagnòstic precoç i que aquest passa necessàriament perquè els pacients consultin més sovint amb els seus médicos.Es necessari conscienciar la població de que el càncer es pot curar amb un diagnòstic precoç, ja que avui en dia les tècniques quirúrgiques estan molt avançades i els tractaments estan dissenyats a l'mil·límetre aconseguint una gran millora en els pronòstics.

  També destaca la importància de consultar amb els seus metges davant el mínim indici de problema i poder adherir-se així als diferents programes de prevenció per a cada cas. L'equip de la clínica de Barcelona aposta clarament per una medicina d'estratègies preventives que permetin arribar a el diagnòstic precoç, aspirant a aconseguir curar el càncer o, si no, cronificarlo.

  Vídeo de l'Dr. Dexeus

  El Dr. Dexeus ens parla sobre el càncer d'úter amb motiu del Dia Mundial d'aquesta patologia.

  Dexeus FIV

  És freqüent associar les paraules Dexeus i FIV i això té una explicació. Va ser en la clínica Dexeus fundada pel pare de doctor, Santiago Dexeus, on va néixer el primer nadó proveta d'Espanya gràcies a la utilització de la Fecundació In Vitro. Victòria Anna, complia 35 anys el 2019 i forma part de la història de la fertilitat a Espanya.

  Dexeus, una família dedicada a la salut de la dona


  1935 - Fundació de la Clínica Mater

  L'any 1935 Santiago Dexeus i Font, funda la Clínica Mater, considerada la primera maternitat privada a Espanya. La clínica va ser tancada durant la Guerra Civil espanyola i reoberta el 1939 amb el nom de Clínica Dexeus. L'activitat de la clínica s'allarga fins a la seva transformació en 1973 a l'Institut Dexeus, fundat pels fills de Santiago Dexeus i Font: Santiago i Josep Maria. 1935

  1958 - Creació d'una Escola oficial de Llevadores

  L'any 1958, Santiago Dexeus i Font, obté l'autorització per a la creació d'una Escola Oficial d'Llevadores adscrita a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. A més en aquest mateix any el Dr. Dexeus separa les seccions de Maternitat i Pediatria 1958

  1958 - Santiago Dexeus i Font membre de la Reial Acadèmia de Medicina

  El Dr Santiago Dexeus i Font ingressa com a acadèmic a la Reial Acadèmia de Medina l'any 1958 i ho fa amb el discurs Profilaxi fetal. En aquest mateix any funda i dirigeix ​​la revista Progressos d'Obstetrícia i Ginecologia 1958

  1973 - Fundació de l'Institut Dexeus el 1973

  Santiago Dexeus i el seu germà Josep Maria, van fundar l'Instituo Dexeus a l'any 1973. Aquest Institut recull el testimoni de la Clínica Mater (priera maternitat privada a Espanya), creada pel seu pare. Santiago va ser director de Departament de Ginecologia i Obstetrícia de l'Institut fins a l'any 2004, aconseguint diverses fites sense precedent en la medicina espanyola, com la primera inseminació artificial i fecundació in vitro (FIV). 1973

  2010 - Fundació de l'consultori Somdex Ginecologia

  Santiago Dexeus i el seu fill Damián funden l'any 2010 el consultori Somdex Ginecologia, a la clínica Tres Torres de Barcelona. 2010

  2016 - Fundació de Women 's Health Institute, avui Women' s CD

  L'any 2016 Santiago Dexeus i Trias de Bes, al costat del seu fill Damian, s'uneixen a doctor Francisco Carmona obrint Women 's Health Institute, un centre especialitzat en la salut integral de la dona....
  El 2010, al costat del seu fill Damián Dexeus, va fundar un nou consultori, Somdex Ginecologia, a la clínica Tres Torres de Barcelona?

  2016

  Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

  ACCEPTAR
  Avís de cookies
  DEMANAR CITA