Vés a el contingut principal

Dra. Dolors Ojeda

Si el càncer de mama es detecta en les fases més inicials, la taxa de curació és molt elevada. Per això, encara que no tinguis símptomes, és molt important que facis periòdicament mamografies i ecografies de control”.

La Dra Dolors Ojeda, ginecòloga amb més de 30 anys d'experiència i especialista en Menopausa i osteoporosi

Especialitats

 • Ginecologia i Obstetrícia
 • Patologia benigna de la mama
 • Patologia maligna de la mama
 • Menopausa i Perimenopausa
 • Patologia del Tracte Genital Inferior

Formació i mèrits acadèmics

 • Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Madrid (1979).
 • Especialista en Ginecologia i Obstetrícia per l'Hospital Clínic San Carlos de Madrid (1983).
 • Especialista en Patologia mamària per la Universidad Complutense de Madrid.

experiència professional

 • Responsable de la Unitat de Patologia Mamària a clínica Ginecològica Women's CD (Barcelona).
 • Especialista en Ginecologia i Obstetrícia a Clínica Ginecològica Women's CD (Barcelona).
 • Especialista en Ginecologia i Obstetrícia a HM Gabinete Velázquez (Madrid)
 • Labor assistencial a l'Àrea de Salut de l'Ajuntament de Madrid, on va treballar a les comissions que van desenvolupar i implementar els programes d'atenció a joves, anticoncepció, menopausa i diagnòstic precoç de patologia mamària.

Biografia professional

La Dra. Dolores Ojeda, responsable de la Unitat de Patologia Mamària de Women's CD, és ginecòloga llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Madrid i Especialista en Ginecologia i Obstetrícia per l'Hospital Clínic San Carlos de Madrid.

Amb més de 30 anys d'experiència i una extensa formació en diferents camps de l'especialitat, la Dra. Dolores Ojeda es va formar a Patologia mamària i ha assistit a múltiples cursos, congressos, simposis i jornades relacionades amb les diferents àrees ginecològiques.

Al llarg de la seva trajectòria, la Dra. Dolores Ojeda ha combinat la seva tasca assistencial amb una important activitat divulgativa i és coautora, juntament amb el Dr. Santiago Dexeus, De el llibre Eva al jardí de la ciència, un recorregut per les diferents etapes biològiques més importants de la vida de la dona: adolescència, anticoncepció, embaràs i menopausa.

La Dra. Ojeda ha format part de diversos estudis de recerca, entre ells el I Grup de Consens en Probiòtics de la Associació Espanyola per a l'Estudi de la Menopausa, on es van establir recomanacions per a l'ús dels mateixos en el tractament de vulvovaginitis i altres infeccions, i és membre del Comitè Científic organitzador de les Jornades Nacionals d'Actualització en Ginecologia i Obstetrícia de HM Gabinet Velázquez.

  Demana cita amb la Dra. Dolors Ojeda

  Estic d'acord amb la política de privacitat

  Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

  ACCEPTAR
  Avís de cookies
  DEMANAR CITA