Vés a el contingut principal

En Women 's CD advoquem pel diagnòstic precoç i els tractaments adaptats i en mesura del possible adaptats a cada pacient.

A la unitat de oncologia ginecologia de Women 's CD trobaràs una àrea multidisciplinària integrada per professionals especialitzats, tecnologia d'avantguarda, i un tracte personalitzat per brindar el suport que requereix cada etapa de l'procés, acompanyant, assessorant i orientant a la pacient per poder resoldre tots aquells dubtes que puguin sorgir en tot moment.

Women, diagnòstic precoç en Oncologia ginecològica
Dr. Jordi Portella, especialista en cirurgia histeroscòpica, patologia cervical i patologia mamària.
càncer de mama

La Unitat de Patologia Mamària té un objectiu: Realitzar un diagnòstic precís i personalitzat per a cada cas.

oncologia pèlvica

Som experts en oncologia pèlvica, dotat amb la tecnologia més avançada. Un diagnòstic precoç és la clau de l'èxit

risc oncològic

Tenim mitjans avançats per avaluar el risc de patir algun tipus de càncer i així poder actuar amb immediatesa.

Abordem de forma integral tots els tipus de càncer ginecològic, Sempre orientats a aconseguir el diagnòstic precoç. En el cas de l' càncer de mama cada any es diagnostiquen 26.000 casos, segons les últimes estimacions i avui dia la majoria es curen.

D'altra banda també sabem que dels 5 càncers més freqüents en la dona 3 es donen a la zona pèlvica. Per això comptem amb un equip expert en oncologia pèlvica format per especialistes en diverses disciplines. Tot sempre amb la tecnologia més avançada.

Molts dels càncers són hereditaris, per això comptem amb la unitat especialitzada en risc Oncològic l'objectiu és avaluar el risc de patir algun tipus de càncer i així poder prendre les mesures adequades i actuar amb rapidesa.

Tots els tractaments són realitzats en les instal·lacions de excel·lències de la clínica Corachán, Referent internacional per la qualitat de la seva oferta mèdica.

Actualitat en el càncer ginecològic

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies
DEMANAR CITA