Vés a el contingut principal

Un cop conegut els símptomes i riscos que pot presentar una persona amb càncer de mama, Hem de tenir en compte que hem de cuidar-nos, revisar el nostre salut i portar una vida sana. Anem a explicar en aquesta secció el tractament de el càncer de mama. Els metges i associacions que porten aquest tipus de càncer per donar suport recomanen fer aquests passos per detectar a temps el càncer de mama, el diagnòstic precoç pot significar la supervivència d'un pacient.

Tipus de tractaments

tractaments locals

Vol dir que es tracta el tumor sense afectar la resta de el cos. Alguns tipus d'aquesta teràpia utilitzats per al càncer de mama són:

tractaments sistèmics

Els medicaments que s'usen per tractar el càncer de si es consideren teràpies sistèmiques perquè poden atacar les cèl·lules canceroses en gairebé qualsevol part de el cos. Poden ser administrades per via oral o directament al cabal sanguini. Depenent de l'tipus de càncer de pit, poden posar-se diferents tipus de tractament específics, incloent:

Com es tracta habitualment el càncer de mama

La majoria de les dones amb càncer de pit se sotmetrà a algun tipus de cirurgia per extirpar el tumor. Depenent de l'tipus de càncer de pit i l'avançat que estigui, pot ser que encara necessiti un altre tipus de tractament, prèviament o després de la cirurgia, o de manera simultània dels dos per augmentar la Supervivència a el càncer.

És important analitzar amb l'especialista en ginecologia totes les decisions de tractament, incloent els seus objectius i possibles efectes secundaris, per ajudar a prendre una decisió que millor s'ajusti a les seves necessitats. També és important que la pacient faci totes les preguntes perquè ho entengui perfectament.

Els exàmens clínics ajuden a aprofundir en el coneixement de l'tumor per decidir quin tractament poden se'ls més eficaços. Els assaigs clínics són una manera de tenir un punt de vista més avançat contra el càncer i la seva Supervivència. En alguns casos pot ser que siguin la millor manera d'arribar als tractaments més recents. També és la millor manera que els metges descobreixin millors mètodes per tractar el càncer. Tot i això, no són idonis per a tothom.

Quan els tractaments emprats en primer lloc no aconsegueixen controlar el càncer, pot ser el moment d'intentar nous tractaments. Independentment de si s'opta per seguir el tractament o no, hi ha mesures que es poden adoptar per tenir una millor qualitat de vida i poder entrar augmentar la Supervivència.

Ajuda per rebre tractament de càncer de mama

El seu equip d'atenció mèdica contra el càncer serà la seva primera font d'informació i plau, no obstant això hi ha moltes parts d'on demanar informació. Aquests serveis podrien cobrir serveis d'infermeria o assistència social, consultoria nutricional, rehabilitació o consell psicològic.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies
DEMANAR CITA