Vés a el contingut principal

Centre Ginecològic Women's CD

Format per un equip d'especialistes en la salut de la dona

 Centre Ginecològic Women's CD (actualment a Edifici Corachan 3 a Barcelona) va néixer de la unió de dos experimentats equips mèdics liderats pel Dr. Francisco Carmona i als Drs. Santiago Dexeus i Damian Dexeus.

Integrat per especialistes de referència mundial que abasten tots els àmbits de la ginecologia, l'obstetrícia i el benestar de la dona, Women's CD va ser fundat amb l'objectiu de facilitar una atenció mèdica personalitzada, integral i de la més alta qualitat tècnica i científica en totes les etapes de la dona.

Treballem en equip, per la salut i el benestar de la dona

Women's CD el conformen una selecció dels millors experts i especialistes, professionals de referència a cirurgia ginecològica avançada, fertilitat i reproducció assistida, embaràs, sòl pèlvic, menopausa i perimenopausa, oncologia, tractament del dolor, fisioteràpia, psicologia i dietètica, amb un objectiu i una filosofia comuna: ajudar la dona a totes les àrees, circumstàncies i etapes de la vida, des de l'adolescència fins a l'edat adulta.

Comptem amb un equip ampli, complet i multidisciplinari de professionals de la ginecologia i l'obstetrícia que ens permet oferir una solució integral, eficaç i actualitzada, en tot moment i davant de qualsevol circumstància mèdica.

Un campus sanitari complet, modern i confortable

Les consultes de Women's CD estan ubicades a Campus Corachan (C/ Gironella, 6-8; Barcelona), un campus sanitari complet, modern i confortable, on les nostres pacients poden dur a terme les anàlisis i les proves diagnòstiques complementàries en un sol dia i sense necessitat de trasllats.

Història, tradició, modernitat i innovació

womensc3

A Women's CD, centre ginecològic fundat pel Dr. Santiago Dexeus, el Dr. Damian Dexeus i el Dr. Francisco Carmona, Cap del Servei de Ginecologia de l'Hospital Clínic de Barcelona i President de la Society of Endometriosi and Uterine Disorders (SEUD) i de la Societat Espanyola per a l'Estudi dels Miomes i la Endometriosi (SEEME), som hereus d'una tradició on la dona és el centre de l'acte mèdic.

En 1935 Santiago Dexeus i Font va fundar la Clínica Mater, la primera maternitat privada a Espanya.

Imatge de la clínica Dexeus, oberta des de l'any 1934 a l'any 1973 a l'Avinguda del Dr. Andreu 175

Els seus fills Josep Maria Dexeus i Trias de Bes y Santiago Dexeus i Trias de Bes continuaren el seu llegat en el camp de la ginecologia i l'obstetrícia fundant el 1973 l'Institut Universitari Dexeus i protagonitzant les grans fites de la ginecologia moderna a Espanya, com ara el diagnòstic precoç del càncer, la colposcòpia, la cirurgia oncològica, la mastologia, la primera laparoscòpia ginecològica, el naixement mundial de les tècniques de reproducció assistida, la primera inseminació artificial i la primera fecundació in vitro.

Avui, el nostre somni, un somni viu i constant en què els professionals de Women's CD treballem diàriament, és vetllar per la salut dels nostres pacients i proporcionar-los un servei que comprengui la dona en la seva totalitat i li faci la vida més còmoda i fàcil.

Tots i cadascun dels professionals que formem Women's CD treballem diàriament per oferir als nostres pacients un tracte personal, proper i càlid, a més del servei més complet i integral que permeten els avenços mèdics més avançats

Col·laborem amb la majoria de asseguradores de salut

En Women 's CD col·laborem amb la majoria de companyies d'assegurances i asseguradores de salut.

Algunes de les assegurances privades de salut amb què treballem són Aegón, Agrupació, AMCI, Allianz, Assistència Sanitària Col·legial, AXA, Càser, Cigna, DKV Assegurances, Generali, HNA, L'Aliança Divina Pastora, Mapfre, Mútua General de Catalunya, Sanitas , Segurcaixa-Adeslas, entre d'altres.

Si vols comprovar si hem incorporat noves col·laboracions, contacta amb Women's CD nosaltres enviant un correu electrònic a info@womens.es, Trucant a l' 934 160 606 o clicant  Assegurances Mèdiques.

Women 's, al teu costat

Si necessites més informació o vols fer alguna consulta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres:

WhatsApp: 34 934 160 606

correu electrònic: info@womens.es

Demana cita amb el nostre equip

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies
DEMANAR CITA