Vés a el contingut principal

ÚNICA és una publicació trimestral en línia que ofereix una selecció dels articles i les notícies més rellevants sobre ginecologia i obstetrícia publicades al web de Women 's CD.

Els continguts d'Única poden ser consultats a través d'internet a la Secció d'Actualitat de Women 's CD mitjançant qualsevol ordinador o dispositiu mòbil i, amb periodicitat trimestral, ÚNICA és enviada per correu electrònic en format digital a les usuàries de Women' s.

L'elaboració dels articles, notícies i entrevistes publicades en ÚNICA està a càrrec dels membres de l'equip d'especialistes que integren Women 's, doctors i doctores de prestigi internacional i extensa i reconeguda trajectòria en diferents àmbits de la ginecologia i l'obstetrícia.

L'equip responsable d'elaboració dels continguts de ÚNICA està liderat pel doctor Damian Dexeus, Director mèdic de Women 's, especialista en malalties premalignes de coll, vagina i vulva i en càncer de mama, i pel doctor Francisco Carmona, Director científic de Women 's, cap de Servei de Ginecologia de l'Hospital Clínic de Barcelona, ​​professor titular a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, ​​membre de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya y especialista en cirurgia laparoscòpica ginecològica, Endometriosi, patologia ginecològica benigna i alteracions de l' sòl pèlvic.

En ÚNICA seleccionem i desenvolupem continguts centrats en Ginecologia general, Menopausa i Perimenopausa, Fertilitat i Reproducció Assistida, Oncologia Ginecològica, Tractament de l'Dolor, Embaràs, Salut íntima, Sòl Pèlvic i Benestar de la Dona (fisioteràpia, psicologia, sexologia, nutrició i dietètica).

Perquè tu ets ÚNICA, El propòsit de l'equip que forma Women 's és oferir-te Actualitat, Rigor Científic i Divulgació Mèdica en aquells temes que més poden interessar, i volem fer-ho, a el mateix temps, d'una manera accessible, perquè el nostre desig és proporcionar un servei cada dia més complet i integral que comprengui a la dona en la seva totalitat i li faci la vida més fàcil.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies
DEMANAR CITA