Vés a el contingut principal

La Dra. Dolors Ojeda de l'Women 's és ginecòloga amb més de 30 anys d'experiència. Ha desenvolupat projectes d'atenció integral a la dona per optimitzar el tractament de les subespecialitats més prevalents com el cas de la Unitat de Menopausa i osteoporosi, la Unitat de Patologia de l'Tracte Genital Inferior, la Unitat d'Ecografia i Diagnòstic Prenatal i la Unitat de Patologia mamària de la qual és responsable.

Durant catorze anys ha format part de l'Comitè Científic organitzador de les Jornades Nacionals d'Actualització en Ginecologia i Obstetrícia de HM Gabinet Velázquez.

La Dra Dolors Ojeda, ginecòloga amb més de 30 anys d'experiència i especialista en Menopausa i osteoporosi

ressenya curricular

Llicenciada a Madrid el 1979 per la Universitat Autònoma de Madrid i especialista després formació MIR a l'Hospital Clínic de Sant Carlos també de Madrid.

El 1984 comença la seva tasca assistencial en l'Àrea de Salut de l'Excm. Ajuntament de Madrid on va treballar en les comissions que van desenvolupar i implementar els programes d'atenció a Joves, Anticoncepció, Menopausa i Diagnòstic Precoç de Patologia Mamària per a les ciutadanes del municipi de Madrid i va obtenir per oposició plaça de funcionària ginecòloga de l'Excm. Ajuntament de Madrid.

És especialista per la Universitat Complutense de Madrid en Patologia Mamària.

El 1999 s'incorpora a un equip de ginecòlegs, Gabinet Mèdic Velázquez, amb l'objectiu de desenvolupar un Projecte d'atenció integral a les Dones, individualitzant i definint responsables en l'atenció de les subespecialitats més prevalents com és la Unitat de Menopausa i osteoporosi, la unitat de Patologia de l'tracte Genital Inferior, la unitat d'Ecografia i Diagnòstic Prenatal i la unitat de Patologia Mamària de la qual és responsable. Durant 4 anys coordina i dirigeix ​​aquest equip.

Ha assistit a múltiples Cursos, Congressos, Symposium i Jornades relacionades amb les diferents àrees en l'especialitat de Ginecologia. Ha format part d'estudis i publicat articles d'interès.

Durant catorze anys ha format part de l'Comitè Científic organitzador de les Jornades Nacionals d'Actualització en Ginecologia i Obstetrícia de HM Gabinet Velázquez, amb una assistència mitjana de 500 ginecòlegs.

Ha participat en el I Grup de Consens en Probiòtics de l'Associació Espanyola per a l'Estudi de la Menopausa, on es van establir recomanacions per a l'ús dels mateixos en el tractament de vulvovaginitis i altres infeccions prevalents en les dones.

Actualment desenvolupa la seva tasca assistencial entre Barcelona a la clínica ginecològica Women 's CD i Madrid en HM Gabinet Velázquez.

  Demana cita amb la Dra. Dolors Ojeda

  Estic d'acord amb la política de privacitat

  Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

  ACCEPTAR
  Avís de cookies
  DEMANAR CITA