Vés a el contingut principal

TERMES I CONDICIONS - NEWSLETTER WOMEN'S

Els presents termes i condicions (d'ara endavant els "T&C") Regulen la subscripció a la newsletter anomenada Butlletí Women 's (la"NEWSLETTER") De WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL Per poder rebre la Newsletter subscriptor que desitgi donar-se d'alta (des d'ara el"usuari") Haurà d'emplenar el formulari habilitat a l'efecte (el"formulari") I acceptar els presents T & C.

D'acord amb allò establert a la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, us comuniquem que aquest lloc web, www.womens.es, i la marca Women's són propietat de WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL, amb NIF B66711953 i domicili social al c/ Gironella, 6-8, 2a planta
(Edifici Corachan 3) 08017 Barcelona.

Pot contactar amb WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL a través de l'adreça electrònica info@womens.es

Mitjançant l'enviament de l'Formulari, l'Usuari accepta subscriure a l'newsletter amb les "Últimes novetats" de Women 's. Tots els camps que apareguin assenyalats amb un asterisc (*) en el formulari seran d'emplenament obligada, de tal manera que l'omissió d'algun d'ells podria comportar la impossibilitat que es pugui atendre la seva sol·licitud de subscripció a la Newsletter. El Subscriptor garanteix que totes les dades que aporta a través del Formulari són exactes, completes, veraces i es troben degudament actualitzats.

Les dades subministrades per El Usuari per accedir a l'newsletter de Women 's, seran manejats per "MailChimp"Els termes i condicions s'expressen a l'hora d'iniciar el registre per a això, per la qual cosa, WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL s'eximeix de responsabilitat pel maneig que" MailChimp "faci de les dades subministrades per a tal fi.

WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL fa servir el servei de "MailChimp", un servei prestat per The Rocket Science Group, LLC, pel qual L'Usuari podrà rebre en el correu electrònic que faciliti a The Rocket Science Group, LLC actualització de Women 's i altra informació relacionada a la qual s'hagi subscrit.

Tant la subscripció al servei com la baixa en el mateix, hauran de tramitar-la l'usuari davant The Rocket Science Group, LLC. WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL no es responsabilitza de l'funcionament de l'servei "MailChimp", ni de les conseqüències que puguin derivar-se de la mateixa.

BASES DE DADES I INFORMACIÓ

Atenent al que reglamentat per la Llei 1581 de 2012 i el Decret Reglamentari 1377 de 2013 pel que fa a l'ús de dades que ingressen els usuaris per rebre el newsletter que ofereix Women 's, WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL entén que els seus usuaris li proporcionen dades de naturalesa personal relatives a nom, cognoms, codi postal i correu electrònic i que tenen caràcter de confidencials d'acord a l'expressat en els presents termes i condicions. Per a això, i als efectes que preveu la normativa anteriorment enunciada sobre protecció de dades personals, WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL com a empresa promotora d'aquesta pàgina, adquireix la qualitat de Responsable i Encarregat de l'tractament de les dades personals, donant com cal compliment a les disposicions de la Llei esmentada.

WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL podrà reproduir, publicar, traduir, adaptar, extreure o compendiar les dades o informació subministrada. L'usuari a més accepta que WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL pot disposar a títol onerós o gratuït sota les condicions lícites que consideri. L'usuari coneix i accepta que les dades contingudes en el formulari per accedir a el "newsletter" de Women 's, els quals poden ser utilitzats per impulsar, dirigir, executar i dur a terme campanyes promocionals o concursos de caràcter comercial o publicitari, per mitjà d'e -mails oa través de qualsevol mitjà de comunicació.

WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL no comunicarà les dades de l'Subscriptor a terceres empreses, llevat d'autorització prèvia de l'Subscriptor i per a les finalitats que es determinin en cada moment.

En el cas en el qual WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL emmagatzemi el contingut de les dades personals d'un titular de forma errònia, l'empresa haurà de procedir a rectificar a sol·licitud de titular seguint el procediment establert per a això en el Decret 1377 de 2013. de tota manera, l'Usuari podrà sol·licitar la retirada de la seva informació personal de les bases de dades de WOMEN'S SALUT i BENESTAR dE lA DONA, SL i patrocinadors, per a tal fi ha d'enviar un correu electrònic a info@womens.es, En aquest cas es retirarà de la base de dades de WOMEN'S SALUT I BENESTAR DE LA DONA, SL

L'Usuari es compromet a subministrar informació veraç i ajustada a la realitat, en cas contrari s'entén que incompleix els presents termes i condicions, sent solament l'Usuari el responsable de tots els danys i perjudicis que la falsedat en el subministrament pugui ocasionar als Women 's, WOMEN'S SALUT i BENESTAR DE LA DONA, SL i patrocinadors.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, Premi l'enllaç per a més informació.plugin galetes

ACCEPTAR
Avís de cookies
DEMANAR CITA