Ginecòlegs, metges especialistes
i infermeria

Som Women’s, el teu centre d’especialistes en medicina per a la dona on trobaràs una atenció mèdica integral i personalitzada.

Women’s neix de la unió de dos equips mèdics experimentats, liderats pel Dr. Francisco Carmona i pels Drs. Santiago Dexeus i Damián Dexeus, amb un propòsit comú: oferir salut i benestar a la dona.

La nostra extensa trajectòria i el compromís constant amb la innovació ens han impulsat com a especialistes de referència en tots els àmbits de la ginecologia, l’obstetrícia i el benestar de la dona.

Treballem dia a dia per oferir-te una atenció mèdica personalitzada, integral i excel·lent en totes les etapes de la teva vida, des de l’adolescència fins a l’edat adulta.

Treballem en equip, per la teva salut i el teu benestar

Comptem amb un ampli equip multidisciplinari de professionals per oferir-te una solució integral, eficaç i actualitzada en tot moment i davant qualsevol circumstància de la teva vida.

Els professionals de Women’s treballem cada dia per acompanyar-te amb un tracte personal, proper i càlid, a més del servei més complet que permet la innovació mèdica més avançada.

Dr. Francisco Carmona Herrera

Ginecología, Revisión Ginecológica, Oncología Ginecológica, Endometriosis

Director científico

Especialista en Ginecología y Obstetricia, Endometriosis, Patología ginecológica benigna, Alteraciones del suelo pélvico y Cirugía ginecológica mínimamente invasiva.

Dr. Damian Dexeus Carter

Ginecología, Revisión Ginecológica, Oncología Ginecológica, Embarazo y Parto

Director médico.

Especialista en Ginecología y Obstetricia. Especialista Cáncer de mama y enfermedades premalignas de cuello, vagina y vulva. Obstetra.

Dra. Carla Castell Arenillas

Fertilidad y Reproducción Asistida

Responsable de la Unidad de Reproducción Asistida de Women’s.
Especialista en Ginecología, Obstetricia y Fertilidad.

Dra. Mariona Rius Dorca

Ginecología, Revisión Ginecológica, Oncología Ginecológica, Endometriosis

Especialista en Ginecología y Obstetricia. Experta en endometriosis, Patología ginecológica benigna y Cirugía laparoscópica.

Tradició i innovació, unides per a l'excel·lència

Des de 2016, treballem pel teu benestar i ens adaptem a tu per acompanyar-te en totes les etapes de la teva vida.

Tot i que la nostra història es remunta a la de la família Dexeus:

Al 1935, Santiago Dexeus i Font va fundar la Clínica Mater, la primera maternitat privada a Espanya.

Els seus fills Josep Maria Dexeus Trias de Bes i Santiago Dexeus Trias de Bes van continuar el seu llegat en el camp de la ginecologia i l’obstetrícia i el 1973 van fundar l’Institut Universitari Dexeus.

Van protagonitzar grans fites de la ginecologia moderna a Espanya, com el diagnòstic precoç del càncer, la colposcòpia, la cirurgia oncològica, la primera laparoscòpia ginecològica, el naixement de les tècniques de reproducció assistida, la primera inseminació artificial i la primera fecundació in vitro.

Al 2016 Santiago Dexeus i Damià Dexeus, juntament amb Francisco Carmona, van fundar Women’s per continuar vetllant per la teva salut i proporcionar-te una atenció integral i personalitzada que et permeti viure de manera més fàcil, còmoda i segura.

Tota la trajectòria de la família Dexeus i l’àmplia experiència del doctor Carmona s’han unit a Women’s per liderar l’atenció ginecològica de qualitat a Barcelona.

Un campus sanitari complet, modern i confortable

La nostra clínica es troba al C/ Gironella, 6-8 (Barcelona), un campus sanitari complet, modern i confortable on podràs realitzar les anàlisis i les proves diagnòstiques complementàries en un sol dia i sense necessitat de trasllats.

Col·laborem amb la majoria d'Assegurances Mèdiques

Alguns dels assegurances privats de salut amb els quals treballem són, entre d’altres: Aegón, Agrupació, AMCI, Allianz, Assistència Sanitària Col·legial, AXA, Càser, Cosalud, Cigna, Clínicum, DKV Assegurances, HNA, L’Aliança, Mapfre, Mútua General de Catalunya, Segurcaixa-Adeslas.

Si desitges comprovar si hem incorporat noves col·laboracions, envia’ns un correu electrònic a info@womens.es, truca al 934 160 606 o fes click a Assegurances Mèdiques.

Tipo de visita

PIDE CITA

Abordar la salud de forma integral y llevar un estilo de vida saludable te hará sentir mucho mejor.

Descubre cómo el Láser CO2 ginecológico puede ayudarte a mejorar tu bienestar íntimo.

HORARI

L- J:
09:00 – 20:00 h.
V de 9:00 a 14;00