LOCALITZACIÓ

Calle Gironella 6-8, Planta 2.
Edificio Corachan 3.
BARCELONA

HORARI

Dl - Dj: 09:00 – 20:00.
Dv: 9:00 – 14:00h.​

Contacta amb nosaltres

Tipo de visita

Salut i Estètica Vulvovaginal

El cuidado de la salut i l’estètica vulvovaginal consisteix a millorar la funcionalitat, el to muscular, la sensibilitat i l’aspecte i harmonia de la zona genital.

Al llarg de la vida, els embarassos, els parts, l’arribada de la menopausa, els tractaments per al càncer i la pràctica d’alguns esports poden provocar una disminució important en la qualitat dels teixits que recobreixen els genitals.

La disminució en la qualitat dels teixits pot provocar incontinència urinària, manca de lubricació, laxitud vaginal, picor genital o dolor en les relacions sexuals.

Són símptomes molt freqüents la intensitat dels quals pot augmentar amb el temps si no es rep el tractament adequat.

Si pateixes algun d’aquests símptomes, demana cita amb el ginecòleg. A Women’s, podem tractar-los i alleujar-los de manera eficaç, integral i personalitzada.

Quines són les causes de l’atrofia vaginal?

Durant l’edat fèrtil, els estrògens (la principal hormona sexual femenina) mantenen l’elasticitat, la hidratació i la lubricació dels genitals externs i de la paret vaginal.

Des de la primera fins a l’última regla, la salut vaginal està preservada per aquestes hormones, responsables del correcte funcionament vulvovaginal.

A la menopausa, després del part o si has estat en tractament amb quimioteràpia o radioteràpia, els òrgans protegits pels estrògens pateixen una desprotecció.

Si no la tractem convenientment, la desprotecció vulvovaginal pot comportar que disminueixi el teu benestar íntim i la teva qualitat de vida.

Tractaments de l’atrofia vaginal

Els tractaments que consisteixen en la prescripció i utilització de cremes hidratants, lubricants vaginals i tractaments hormonals amb estrògens orals o d’aplicació local són la primera elecció i el pilar fonamental per a la recuperació de l’atrofia vaginal.

No obstant això, sabem que aquests tractaments requereixen constància, temps d’ús i, a curt termini, no sempre permeten revertir els símptomes amb la rapidesa que es requereix.

A Women’s, a més dels tractaments més conservadors, comptem amb el tractament amb LÀSER CO2 ginecològic.

El LÀSER CO2 ginecològic és un tractament físic, no invasiu i molt eficaç, que alleuja o acaba amb els símptomes relacionats amb la manca d’estrògens i millora el teu benestar íntim

Consulta amb els nostres especialistes de Salut i Estètica Vulvovaginal

Tipo de visita

PIDE CITA

Abordar la salud de forma integral y llevar un estilo de vida saludable te hará sentir mucho mejor.

Descubre cómo el Láser CO2 ginecológico puede ayudarte a mejorar tu bienestar íntimo.

HORARI

L- J:
09:00 – 20:00 h.
V de 9:00 a 14;00