LOCALITZACIÓ

Calle Gironella 6-8, Planta 2.
Edificio Corachan 3.
BARCELONA

HORARI

Dl - Dj: 09:00 – 20:00.
Dv: 9:00 – 14:00h.​

Contacta amb nosaltres

Tipo de visita

Embaràs i part

L’embaràs i el part són experiències úniques i inoblidables que mereixes viure amb comoditat i seguretat. Per això, volem oferir-te una atenció integral i personalitzada perquè puguis gaudir plenament d’aquestes etapes de la teva vida.

A Women’s, estarem al teu costat durant l’embaràs, el part i el postpart, amb un equip de professionals especialitzats integrat per ginecòlegs, llevadores, fisioterapeutes i nutricionistes, amb una gran experiència en aquest àmbit.

La nostra prioritat és estar al teu costat i cuidar de tu i del teu nadó, perquè gaudiu plenament d’una experiència meravellosa.

Atenció i seguiment de l’embaràs

El seguiment del teu embaràs inclou les visites ginecològiques, les ecografies i les proves mèdiques, que garanteixen un diagnòstic prenatal precís, el control del benestar fetal i un embaràs còmode i segur.

Visites

1a visita: Realitzarem la primera ecografia (setmanes 6-9) per observar la localització de l’embaràs, la mida de l’embrió, el nombre d’embrions i la seva freqüència cardíaca.

2a visita: Durem a terme el cribratge del primer trimestre per avaluar el risc d’alteracions cromosòmiques. Demanarem l’analítica del primer trimestre (setmana 8-10) i una ecografia detallada (setmanes 11-13) per descartar alteracions cromosòmiques.

3a visita: L’ecografia de la setmana 16 és opcional, però molt recomanable, ja que ens ofereix l’oportunitat d’avançar el diagnòstic de possibles alteracions anatòmiques del nadó. Resulta especialment útil per avaluar de forma precoç que el desenvolupament dels òrgans fetals és correcte.

4a visita: Durant l’ecografia morfològica del segon trimestre (setmanes 20-21), valorarem l’anatomia fetal, el seu creixement, la placenta i el cordó umbilical. També demanarem l’analítica del segon trimestre (setmana 24-28) i la prova d’O’Sullivan per descartar el desenvolupament de diabetis gestacional.

5a visita: Avaluarem els resultats de les analítiques del segon trimestre i t’informarem sobre la vacuna contra la tos ferina i l’anti-D (per als grups Rh negatius).

6a visita: Realitzarem els controls rutinaris i resoldrem qualsevol dubte que tinguis. L’ecografia en 3D és opcional i permet obtenir una imatge nítida del rostre del teu nadó. 

7a visita: Farem l’ecografia del tercer trimestre (setmanes 32-34) per avaluar el creixement del fetus (pes, mides, posició i benestar), així com una revisió anatòmica completa. També demanarem l’analítica del tercer trimestre.

8a visita: Prepararem el pla de part i farem un cultiu vagina-rectal (setmanes 35-37) per detectar la presència de l’estreptococ del grup B i descartar possibles complicacions.

Últimes tres visites: Supervisarem i controlarem la salut i el benestar del teu nadó, els seus moviments, la freqüència cardíaca i l’activitat uterina.

Àrea obstètrica i maternal
El nostre centre està situat al Campus Corachan (Barcelona), on les futures mares gaudeixen d’instal·lacions modernes i confortables. L’àrea obstètrica inclou 4 sales de registre, dilatació i seguiment fetal, a més de quatre sales de part (una d’elles equipada amb banyera i sistemes per afavorir el part fisiològic). També disposem de dos quiròfans nous amb la tecnologia més avançada, específics per a intervencions quirúrgiques durant el part.

L’àrea maternal compta amb una unitat de neonatologia que pot atendre els nadons prematurs a partir de les vint-i-vuit setmanes de gestació.

Nutrició, fisioteràpia i assistència postpart

A Women’s, oferim serveis complementaris per ajudar-te a alleujar les molèsties físiques de l’embaràs, preparar-te per al moment del part i cuidar-te durant el postpart i la lactància.

 • Nutrició i Dietètica: T’assessorarem de manera personalitzada, tenint en compte el teu estil de vida, les teves condicions físiques i l’etapa de l’embaràs en què et trobis.
 • Fisioteràpia: Amb la fisioteràpia, podràs viure l’embaràs amb menys molèsties, sentir-te còmoda i relaxada, i estar millor preparada per al moment del part.
 • Tractaments estètics postpart: Disposem de tecnologies com el làser ginecològic MonaLisa Touch® per eliminar o reduir clivelles i cicatrius postpart o postcesària. Aquests tractaments es realitzen a la consulta, amb anestèsia local i en poques sessions.

Exercici físic durant l’embaràs

A Women’s, recomanem a les futures mares fer exercici físic de forma periòdica i controlada durant l’embaràs, sempre que no existeixi un embaràs de risc.

L’exercici físic moderat durant l’embaràs, sempre que el teu ginecòleg no t’ho desaconselli, ajuda a preparar el cos per al part i té efectes beneficiosos en la salut i redueix la percepció del dolor i l’estrès.
Tingues en compte que, si realitzes exercici físic periòdic durant l’embaràs:

 • Redueixes el risc de desenvolupar diabetis gestacional.
 • Mantens un augment de pes adequat.
 • Augmentes la teva resistència física i la força muscular.
 • Millores la circulació sanguínia i controles la tensió arterial.
 • Potencies la capacitat pulmonar.
 • Regules el ritme intestinal i redueixes les molèsties digestives.
 • Redueixes el dolor lumbar.

Classes de prepart i d’enfortiment del sòl pelvià

Les classes de preparació al part i de recuperació i enfortiment del sòl pelvià seran molt útils tant des d’un punt de vista físic com emocional.

L’exercici físic, l’enfortiment del sòl pelvià, les pràctiques de respiració i relaxació, així com l’assessorament en lactància materna i en el benestar del teu nadó, t’ajudaran a viure el part i el postpart d’una manera més còmoda, segura i relaxada.

Durant les sessions de preparació al part, aprendràs:

 • Exercicis de respiració i relaxació.
 • Exercicis per alleujar les molèsties de l’embaràs.
 • Exercicis de preparació al part i per al cuidat del sòl pelvià.
 • Massatge perineal.
 • Procés del part i el postpart.
 • Atenció al nadó.
 • Lactància materna.
 • Cures postpart i recuperació i enfortiment del sòl pelvià.

Nutrició i dietètica

Durant el període previ a la concepció, l’embaràs i el postpart és molt important que mantinguis una alimentació equilibrada i de qualitat. La nutrició és un dels factors que pot tenir més impacte tant en la teva salut com en la del teu nadó.

Si segueixes una dieta variada, equilibrada i basada en aliments naturals, asseguraràs l’aportació necessària de vitamines i minerals per satisfer les teves necessitats nutricionals i les del teu nadó.

A Women’s, t’oferirem assessorament adaptat al teu estil de vida, a les teves condicions físiques i a l’etapa de l’embaràs en què et trobis.

Dr. Damian Dexeus Carter

Ginecología, Revisión Ginecológica, Oncología Ginecológica, Embarazo y Parto

Director médico.

Especialista en Ginecología y Obstetricia. Especialista Cáncer de mama y enfermedades premalignas de cuello, vagina y vulva. Obstetra.

Dr. Félix Lugo Salcedo

Ginecología, Revisión Ginecológica, Embarazo y Parto

Responsable de la Unidad de Salud Íntima y Disfunción de Suelo Pélvico de Women’s.
Especialista en Cirugía Ginecológica Mínimamente Invasiva, Cirugía Vaginal, Prolapso Genital e Incontinencia Urinaria.

Dra. Laura Cortés Laguna

Ginecología, Revisión Ginecológica, Embarazo y Parto

Especialista en Ginecología y Obstetricia, Ecografía ginecológica y obstétrica 3D y 4D, Histeroscopia quirúrgica, Medicina materno-fetal, Láser gineco-obstétrico, Patología y Cirugía ginecológica y PNIE.

Dra. Maddalena Santirocco

Ginecología, Revisión Ginecológica, Embarazo y Parto

Especialista en Ginecología General, Medicina Fetal, Ecografía Obstétrica y Diagnóstico Prenatal.

Dr. Cristian de Guirior Martinez

Ginecología, Revisión Ginecológica, Embarazo y Parto, Endometriosis

Especialista en ginecología y obstetricia, endometriosis, ecografía oncológica y de endometriosis, diagnóstico y tratamiento por histeroscopia, cirugía ginecológica laparoscópica y seguimiento y atención al parto en embarazos de bajo y alto riesgo.

Dra. Claudia Rueda

Ginecología, Embarazo y Parto

Especialista en Ginecología y Obstetricia, Ecografía Obstétrica y Ginecológica, Medicina Fetal, Seguimiento y Atención al parto.

Dr. Laura Nogue Garrigolas

Ginecología, Embarazo y Parto

Especialista en Ginecología y Obstetricia, Ecografía obstétrica y medicina fetal, Diagnóstico prenatal, Seguimiento y atención al parto de alto y bajo riesgo.

Consulta amb els nostres especialistes de Embaràs i part

Tipo de visita

PIDE CITA

Abordar la salud de forma integral y llevar un estilo de vida saludable te hará sentir mucho mejor.

Descubre cómo el Láser CO2 ginecológico puede ayudarte a mejorar tu bienestar íntimo.

HORARI

L- J:
09:00 – 20:00 h.
V de 9:00 a 14;00