LOCALITZACIÓ

Calle Gironella 6-8, Planta 2.
Edificio Corachan 3.
BARCELONA

HORARI

Dl - Dj: 09:00 – 20:00.
Dv: 9:00 – 14:00h.​

Contacta amb nosaltres

Tipo de visita

Labioplastia genital

La labioplàstia genital és un dels procediments més freqüents que realitzem a Women’s per rejovenir i harmonitzar la zona genital.

Aquest tractament quirúrgic sense necessitat d’hospitalització  té com a objectiu remodelar els genitals externs en cas de deformacions o canvis en l’aspecte causats per diversos factors.

Quins avantatges ofereix la labioplàstia genital?

La labioplàstia genital és una intervenció quirúrgica que pretén modificar, reduir o corregir la forma, mida o volum dels llavis menors o majors de la vulva, amb l’objectiu de millorar tant el seu funcionament com l’aparença estètica.

Els genitals externs (la vulva) estan formats pels llavis majors, pels llavis menors i pel clítoris, i tenen diverses funcions essencials. A més de protegir l’entrada de la vagina, participen activament en les relacions sexuals, actuant com a coixinets per absorbir l’impacte i la fricció, a més de contribuir a l’estimulació i al plaer sexual.

Si has experimentat canvis que afecten la forma, mida o qualitat dels genitals i et provoquen molèsties o incomoditat física o estètica, et recomanem que demanis cita amb el ginecòleg per començar el tractament més adequat en funció de les teves circumstàncies i preferències.

Quan és necessària la labioplàstia genital?

La labioplàstia genital està indicada quan tens molèsties físiques o emocionals relacionades amb canvis en la forma, la mida o la qualitat de la pell que afecten el teu benestar.

Aquest procediment pretén aconseguir equilibri, harmonia visual i comoditat sense comprometre la funcionalitat dels genitals.

A més de les preocupacions estètiques, la labioplàstia pot solucionar les molèsties derivades del desgast, l’envelliment, els parts o altres cirurgies.

Demana cita amb el ginecòleg si experimentes algun d’aquests símptomes:

Molèsties físiques 

Els llavis menors grossos o asimètrics poden causar molèsties físiques i incomoditat en activitats quotidianes com vestir roba ajustada, muntar en bicicleta, fer exercici o mantenir relacions sexuals.

Insatisfacció estètica

Si et sents insegura o insatisfeta amb l’aparença dels llavis menors, la labioplàstia et pot ajudar a millorar la teva confiança i autoestima.

Millora de la sexualitat

Si l’excés de teixit en els llavis menors i majors provoca molèsties o dolor durant les relacions sexuals, la labioplàstia pot ser una bona opció per eliminar l’excés de teixit, harmonitzar la vulva i millorar el confort i la satisfacció sexual.

Asimetries o irregularitats

Si hi ha una asimetria marcada o irregularitats en la forma dels llavis que afecten l’aparença i generen incomoditat o inseguretat, la labioplàstia pot ajudar a corregir-les i aconseguir una aparença més equilibrada.

Avantatges del tractament amb làser ginecològic 

La labioplàstia amb làser ginecològic és un procediment quirúrgic mínimament invasiu i d’alta precisió que no requereix hospitalització.

Els avantatges del tractament amb làser de CO₂ són nombrosos:

Més precisió i control

El làser de CO₂ permet tenir més control i precisió a l’hora d’eliminar l’excés de teixit o de remodelar els llavis, ja que pot tallar, coagular i vaporitzar el teixit al mateix temps.

Menys risc de sagnat

El làser de CO₂ permet tallar i segellar els petits vasos sanguinis a mesura que es realitza la incisió. Això redueix el dolor postoperatori i el risc de sagnat durant i després del procediment.

Recuperació més ràpida 

El làser de CO₂ actua amb una precisió microscòpica i així afecta mínimament els teixits circumdants i accelera la cicatrització. 

A més, estimula la producció de col·lagen en els teixits, fet que promou una recuperació més ràpida i una millor qualitat de cicatrització.

Procediment més ràpid

Comparat amb altres mètodes quirúrgics, la labioplàstia amb làser de CO₂ pot ser més ràpida. 

La intervenció amb làser redueix el temps total d’anestèsia, la durada de l’estada al quiròfan i la durada de l’estada a l’hospital.

Recomanacions postoperatòries 

En general, podràs tornar a casa el mateix dia de la intervenció.
És recomanable mantenir l’àrea genital seca amb un assecador d’aire fred i usar compreses fredes (criogel) per evitar que el teixit s’inflami.
Segons la teva evolució, et recomanem que evitis les següents activitats durant les primeres quatre setmanes:

  • Mantenir relacions sexuals amb penetració.
  • Usar tampons.
  • Vestir roba ajustada.
  • Anar en moto o en bicicleta.
  • Practicar ciclisme interior o altres activitats físiques que impactin la zona genital.
  • Fer banys d’immersió a la platja o a la piscina.

Si tens dubtes o molèsties durant els primers dies després de la intervenció, demana cita amb el ginecòleg.

Consulta amb els nostres especialistes de Labioplastia genital

Tipo de visita

PIDE CITA

Abordar la salud de forma integral y llevar un estilo de vida saludable te hará sentir mucho mejor.

Descubre cómo el Láser CO2 ginecológico puede ayudarte a mejorar tu bienestar íntimo.

HORARI

L- J:
09:00 – 20:00 h.
V de 9:00 a 14;00