LOCALITZACIÓ

Calle Gironella 6-8, Planta 2.
Edificio Corachan 3.
BARCELONA

HORARI

Dl - Dj: 09:00 – 20:00.
Dv: 9:00 – 14:00h.​

Contacta amb nosaltres

Tipo de visita

Láser CO2 ginecológico

El làser ginecològic de CO₂ per al recondicionament (rejoveniment) vaginal és una opció molt eficaç, no quirúrgica i no farmacològica per prevenir i tractar l’atròfia vaginal, així com els seus símptomes i conseqüències.

El làser alleuja i redueix els símptomes que sovint pateixen moltes dones durant la menopausa i el postpart. Aquests símptomes inclouen:

 • Sequedat vaginal.
 • Picor i coïssor.
 • Sensació de cremor.
 • Molèsties en orinar.
 • Dolor o molèsties durant les relacions sexuals.

Què és el làser ginecològic de CO₂?

El làser ginecològic de CO₂ s’aplica amb un instrument extern o capçal que es col·loca sobre la vulva i un altre capçal que s’introdueix a la vagina.

Mitjançant aquests instruments, s’emet un raig d’energia tèrmica que s’aplica a 360 graus a tota la superfície vaginal per estimular la regeneració del teixit.

A través d’impactes minúsculs d’energia tèrmica, el làser ginecològic de CO2 afavoreix la producció de col·lagen d’alta qualitat, augmenta el gruix de la mucosa, l’elasticitat i la hidratació del teixit vulvovaginal.

Quan s’aplica el làser ginecològic?

Els estrògens, la principal hormona sexual femenina, mantenen la flexibilitat, la lubricació i el funcionament vulvovaginal correcte durant l’edat fèrtil.

Els nivells d’estrògens  disminueixen significativament durant l’embaràs, el part i la lactància, així com a la menopausa o a causa de tractaments oncològics amb quimioteràpia o radioteràpia. 

En aquests casos, els òrgans que haurien de respondre a l’efecte dels estrògens experimenten una deterioració de la seva qualitat que pot causar molèsties greus i afectar significativament el teu benestar íntim.

Avantatges del làser ginecològic de CO2 

Quan parlem de cirurgia ginecoestètica, el làser ginecològic de CO2 ofereix nombrosos avantatges en comparació amb instruments tradicionals usats en cirurgia convencional com ara l’electrobisturí o el bisturí fred.

Alguns dels avantatges de l’ús del làser de CO2 inclouen una recuperació més ràpida, menys risc d’infecció, menys pèrdua de sang, menys dolor i malestar postoperatori, i cicatrius mínimes o inexistents.

En el tractament de la síndrome genitourinari de la menopausa (atròfia vulvovaginal) o quan busquem el recondicionament del teixit, el procés de regeneració vulvovaginal dura diverses setmanes, però l’estimulació és immediata des de la primera sessió.

Amb tres sessions de làser, amb un interval aproximat d’un mes entre cadascuna, sol ser suficient perquè es restableixi la qualitat del teixit i desapareguin els símptomes.

A les revisions anuals posteriors valorarem amb tu si cal realitzar una sessió de recordatori.

Quins són els principals efectes del làser ginecològic de CO2?

En els casos d’atròfia genital, el làser ginecològic de CO2 té els següents efectes:

 • Millora la hidratació i la lubricació deficient.
 • Millora la sequedat vaginal.
 • Alleuja la picor, la coïssor i la sensació de cremor.
 • Redueix les molèsties en orinar o en les relacions sexuals.
 • Ajuda a evitar incontinències urinàries lleus.
 • Millora l’híperlaxitud del sòl pelvià.
 • Elimina berrugues vulvars i cicatrius després de cesàries o episiotomies.
 • Contribueix a la prevenció i el tractament de moltes de les  infeccions genitals freqüents.

En què consisteix el tractament amb làser ginecològic?

La sessió de làser vaginal per al rejoveniment o recondicionament íntim pot durar entre 10 i 15 minuts, la duem a terme a la consulta (no al quiròfan) i, després de la sessió, podràs reprendre la teva rutina. 

La majoria de les sessions es realitzen sense anestèsia, però si ho prefereixes podem aplicar anestèsia local.

Actualment, amb la tecnologia làser més avançada i en mans dels millors experts, el làser de CO2 és un tractament segur, còmode i extremadament eficaç.

Demana cita, resoldrem els teus dubtes i t’assessorarem sobre les solucions terapèutiques més oportunes i adequades segons les teves circumstàncies personals.

Consulta amb els nostres especialistes de Láser CO2 ginecológico

Tipo de visita

PIDE CITA

Abordar la salud de forma integral y llevar un estilo de vida saludable te hará sentir mucho mejor.

Descubre cómo el Láser CO2 ginecológico puede ayudarte a mejorar tu bienestar íntimo.

HORARI

L- J:
09:00 – 20:00 h.
V de 9:00 a 14;00