LOCALITZACIÓ

Calle Gironella 6-8, Planta 2.
Edificio Corachan 3.
BARCELONA

HORARI

Dl - Dj: 09:00 – 20:00.
Dv: 9:00 – 14:00h.​

Contacta amb nosaltres

Tipo de visita

Fertilitat i reproducció assistida

Si desitges quedar-te embarassada i no ho aconsegueixes, és important que sàpigues que cada any a Espanya neixen prop de 40.000 nadons gràcies als tractaments de reproducció assistida.

A Women’s, disposem de tècniques molt avançades com la inseminació artificial, la fecundació in vitro, la criopreservació ovocitaria i el mètode ROPA, les quals poden ajudar-te a fer realitat el teu somni de tenir un bebè.

Analitzarem de manera detallada la teva situació i la de la teva parella, investigarem les causes que estan dificultant que et quedis embarassada i durem a terme els tractaments de fertilitat més adequats per aconseguir l’embaràs desitjat.

Quines són les causes de la infertilitat?

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix la infertilitat com “una malaltia del sistema reproductor que es caracteritza per la incapacitat d’aconseguir un embaràs clínic després de dotze mesos o més de relacions sexuals no protegides”.

Les causes de la infertilitat o de la baixa fertilitat són molt diverses i varien segons el grau. No obstant això, l’edat de la dona és el factor més determinant que limita la possibilitat d’assolir un embaràs, tant de manera natural com amb tractaments de reproducció assistida.

 • Als 30 anys, una dona sana, fèrtil i sexualment activa que no utilitza anticonceptius té aproximadament un 20 % de probabilitats de quedar-se embarassada. 
 • Als 40 anys aquesta probabilitat es redueix només al 5 %, i als 45, les possibilitats encara són més baixes.

A més de l’edat, hi ha altres circumstàncies que poden afectar negativament la possibilitat d’aconseguir l’embaràs, com l’endometriosi, les cirurgies prèvies als ovaris o a l’úter, les infeccions pelvianes que poden haver danyat les trompes o els tractaments amb radioteràpia o quimioteràpia.

Quan hauria de demanar cita amb l’especialista en fertilitat?

Si desitges quedar-te embarassada i no ho aconsegueixes, si vols ser mare i viure la maternitat de manera individual o si sou una parella de dones, et recomanem que demanis cita amb nosaltres per iniciar un estudi de fertilitat que ens permeti determinar el tractament més adequat a les teves circumstàncies.
És important que posem en marxa l’estudi d’una possible esterilitat com més aviat millor, ja que això facilitarà els tractaments reproductius i augmentarà les possibilitats d’aconseguir que et quedis embarassada. 

 • Si tens menys de 35 anys

Si després de dotze mesos intentant-ho no t’has quedat embarassada, demana cita. Detectarem les causes i començarem amb el tractament adequat com més aviat millor.

 • Si tens més de 35 anys

Si després de sis mesos intentant-ho no t’has quedat embarassada, demana cita. Realitzarem un estudi de les causes i dissenyarem el millor tractament de fertilitat per a tu.

 • Si tens més de 38 anys

És molt recomanable que demanis cita des del moment en què decideixis quedar-te embarassada.

 • Si tu o la teva parella teniu un problema de base que pugui afectar la fertilitat

No esperis i demana cita des del moment en què decideixis ser mare.

 • Si sou una parella de dones

El mètode ROPA, també conegut com a “maternitat compartida” o “doble maternitat”, és un procediment de reproducció assistida per a parelles de dones que desitgen participar conjuntament en la gestació del seu nadó.

Si heu decidit que ha arribat el moment de tenir fills, no espereu més. Demaneu cita i us informarem sobre els passos que podem prendre per aconseguir-ho.

Primera visita de fertilitat

A Women’s, la primera visita de fertilitat és gratuïta. Pots optar per fer-la presencialment a la consulta o, si ho prefereixes, per videoconferència.

Durant aquesta primera visita, recollirem els teus antecedents personals, sol·licitarem les proves de diagnòstic més adequades i et proporcionarem orientació sobre els passos que seguirem i els tractaments més indicats.

Les proves que solem sol·licitar inclouen:

 • Una analítica per detectar possibles alteracions estructurals i numèriques dels cromosomes.
 • Per a les dones, l’analítica inclou l’avaluació de l’hormona antimülleriana, que ens proporciona informació sobre la reserva ovàrica i la possible resposta dels ovaris.
 • Per als homes, un seminograma, que implica lliurar una mostra de semen al laboratori de fertilitat per estudiar la qualitat espermàtica.
 • També es pot sol·licitar una histerosalpingografia, que és un estudi de les trompes uterines. Aquesta prova només s’utilitza en els casos en què hi hagi possibilitat de realitzar una inseminació artificial.

Un cop tinguem tots els resultats, programarem una segona visita presencial on t’informarem sobre el tractament més adequat segons les teves circumstàncies. Organitzarem un calendari i t’explicarem detalladament els passos que seguirem.

A Women’s, estarem sempre al teu costat. Estarem disponibles en tot moment, tant en persona com per telèfon o per correu electrònic, ja que el teu benestar emocional durant tot el procés és una de les nostres prioritats més importants.

Fertilitat i reproducció assistida a Barcelona

Durant més de setanta-cinc anys, la família Dexeus ha estat pionera i precursora de la reproducció assistida al nostre país, i s’ha mantingut fidel als principis de bona pràctica, humanitat i entusiasme que ens han caracteritzat al llarg de tota la nostra trajectòria.

El Doctor Damià Dexeus i tot l’equip de Women’s ens mantenim fidels als principis i als valors que ens han permès ser referents d’excel·lència i qualitat en reproducció assistida i fertilitat.

Actualment, el Dr. Damián Dexeus i el Dr. Francisco Carmona lideren a Women’s un equip multidisciplinari de professionals amb àmplia experiència, altament especialitzats, en actualització científica constant i amb els equips i tecnologia més avançats.

A Women’s, atenem dones de tota Espanya i d’altres països que desitgen quedar-se embarassades. Estem acreditats pel Ministeri de Sanitat i per la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF), i comptem amb el Segell de Qualitat i el Diploma Certificat de Participació en el Registre Nacional d’Activitat – Registre SEF, que garanteix la qualitat assistencial, l’excel·lència i la seguretat d’un centre amb activitat en Reproducció Humana i Fertilitat.Si desitges quedar-te embarassada o necessites una segona opinió sobre la teva situació personal, demana cita amb nosaltres i assegura’t de rebre l’atenció mèdica més adequada segons les teves circumstàncies personals.

Dra. Carla Castell Arenillas

Fertilidad y Reproducción Asistida

Responsable de la Unidad de Reproducción Asistida de Women’s.
Especialista en Ginecología, Obstetricia y Fertilidad.

Consulta amb els nostres especialistes de Fertilitat i reproducció assistida

Tipo de visita

PIDE CITA

Abordar la salud de forma integral y llevar un estilo de vida saludable te hará sentir mucho mejor.

Descubre cómo el Láser CO2 ginecológico puede ayudarte a mejorar tu bienestar íntimo.

HORARI

L- J:
09:00 – 20:00 h.
V de 9:00 a 14;00