LOCALITZACIÓ

Calle Gironella 6-8, Planta 2.
Edificio Corachan 3.
BARCELONA

HORARI

Dl - Dj: 09:00 – 20:00.
Dv: 9:00 – 14:00h.​

Contacta amb nosaltres

Tipo de visita

Nutrició i dietètica

Amb una bona nutrició i dietètica, aconseguim mantenir una salut òptima i prevenir malalties. És molt important seguir una alimentació equilibrada i adequada a les teves necessitats i circumstàncies personals.

Sense renunciar al plaer de menjar, a Women’s t’ajudarem a conèixer quins aliments i en quines proporcions beneficien la teva salut i el teu benestar en cada etapa de la vida. 

Una dieta nutritiva i equilibrada, ajustada als teus gustos i preferències, reforçarà el teu sistema immunitari i et permetrà prevenir malalties futures, a més de millorar el teu estat d’ànim.

A Women’s tractem la salut de manera integral. T’acompanyarem durant tot el procés, resoldrem els teus dubtes i t’ajudarem de manera personalitzada perquè coneguis millor el funcionament del teu cos i de la teva salut hormonal.

Alimentació durant l’adolescència

Durant l’adolescència, es produeixen canvis físics i emocionals importants a causa de la maduració sexual i el creixement corporal. 

L’alimentació sempre és essencial, però en aquesta etapa és particularment necessari mantenir hàbits nutricionals que et permetin estar sana i sentir-te amb energia. També cal tenir en compte que el descans i l’activitat física regular són fonamentals per a la teva salut.

Si tens alguna preocupació o desitges rebre assessorament sobre com cuidar-te millor, demana cita ara mateix. Parlarem i junts trobarem la millor solució. 

Salut reproductiva i fertilitat 

Si desitges quedar-te embarassada de forma espontània o mitjançant un tractament de fertilitat, és essencial que coneguis quina és l’alimentació més adequada per mantenir una bona salut.

És tan important saber quins aliments et beneficien per obtenir les vitamines i els minerals fonamentals com saber quins productes convé reduir en el teu dia a dia per mantenir un equilibri nutricional adequat.

A Women’s, t’assessorarem per seguir una dieta variada i uns hàbits nutricionals saludables, sempre tenint en compte els teus gustos i preferències.

Nutrició durant l’embaràs, el postpart i la lactància

La nutrició és un dels factors clau que pot influir més en la teva salut i en la del teu nadó.

És molt important que mantinguis una alimentació de qualitat abans de l’embaràs, durant l’embaràs i en el postpart. 

No obstant això, cada dona és diferent i allò que és beneficiós per a una no necessàriament ho és per a una altra. Demana cita i t’aconsellarem sobre els aliments que més et beneficien i sobre els productes que cal reduir en la teva dieta.

Menopausa 

La menopausa és una etapa de la vida caracteritzada per importants canvis metabòlics en el teu organisme.
Cada dona viu la menopausa d’una manera diferent. Per això, és fonamental que rebis una atenció personalitzada que et permeti adaptar l’alimentació a les teves necessitats, circumstàncies i al teu estil de vida.

Una nutrició adequada et permetrà minimitzar els efectes secundaris de la menopausa, prevenir malalties cardiovasculars i l’osteoporosi, i mantenir-te en forma.

Salut menstrual i patologies ginecològiques 

L’alimentació juga un paper essencial en la salut menstrual. Una dieta equilibrada i nutritiva pot ajudar a regular les hormones, reduir els símptomes de la síndrome premenstrual (SPM) i promoure una menstruació saludable.

Encara que cada persona és única i els símptomes poden variar, alguns canvis en la dieta seran beneficiosos per mantenir un equilibri hormonal adequat, a més d’ajudar a reduir la inflamació i alleujar els símptomes menstruals.

L’alimentació també pot tenir un paper important en el control dels desequilibris hormonals com la síndrome d’ovari poliquístic (SOP), l’amenorrea hipotalàmica, la hiperprolactinèmia, l’hipotiroïdisme i l’envelliment fol·licular.

Demana cita ara i analitzarem les teves circumstàncies, realitzarem les proves adequades i t’assessorarem de manera integral i personalitzada sobre la dieta que pugui ajudar-te a alleujar els símptomes i a enfortir i recuperar la teva salut i el teu benestar.

Sobrepès i obesitat 

El sobrepès i l’obesitat poden tenir un impacte significatiu en la teva salut, en el teu benestar i en la teva qualitat de vida. 

L’excés de greix corporal augmenta el risc de desenvolupar malalties cardíaques, diabetis tipus 2 i alguns tipus de càncer, a més de disminuir la fertilitat i afectar l’equilibri hormonal.

  • Cicles menstruals irregulars

L’obesitat pot provocar desequilibris hormonals que alteren el cicle menstrual.

  • Anovulació

L’obesitat pot causar l’absència d’ovulació.

  • Resistència a la insulina 

L’obesitat pot afectar negativament la funció ovàrica i la qualitat dels òvuls.

A més, l’obesitat pot influir en l’èxit dels tractaments de fertilitat com la fecundació in vitro (FIV) o la inseminació artificial.

Si desitges quedar-te embarassada, és important que sàpigues que mantenir hàbits saludables pot millorar la fertilitat, tant en homes com en dones. 

A Women’s, t’assessorarem de manera integral i estarem al teu costat durant tot el procés per ajudar-te a mantenir una alimentació equilibrada, nutritiva i plaent.

Endometriosi i adenomiosi

Si tens endometriosi o adenomiosis, és important que coneguis quins aliments i en quina proporció pots incorporar a la teva dieta per augmentar el consum de ferro i ajudar a minimitzar el dolor durant la menstruació o l’ovulació.

Per exemple, la carn vermella i els aliments processats (com aliments congelats i precuinats) solen contenir additius, greixos saturats i sucres refinats que poden contribuir a la inflamació i empitjorar els símptomes de l’endometriosi.

No obstant això, cada dona és única, i per això és imprescindible que analitzem de manera global i integral les teves circumstàncies i els teus símptomes.

Demana cita i elaborarem unes pautes equilibrades i adaptades a les teves necessitats.

Càncer

Durant un tractament oncològic, és essencial mantenir una alimentació saludable i equilibrada per minimitzar els efectes secundaris, ajudar a reforçar el sistema immunitari, mantenir un pes adequat i maximitzar l’energia.

Cada dona i cada tractament són únics. Si tens molèsties digestives, tens dubtes o vols rebre recomanacions sobre quins aliments són beneficiosos o perjudicials per a tu, demana cita i t’ajudarem a establir els hàbits nutricionals que més et convinguin.

Claudia Brassesco

Nutrición y Dietética

Especialista en Nutrición, Dietética y Alimentación, Nutrición en el embarazo y la lactancia, Salud menstrual y reproductiva, Alimentación y cáncer, Hipotiroidismo, Obesidad y Nutrición en patología digestiva.

Laia Pascual

Nutrición y Dietética

Especialista en Nutrición, Dietética y Alimentación, Nutrición en el embarazo, Salud menstrual y reproductiva.

Consulta amb els nostres especialistes de Nutrició i dietètica

Tipo de visita

PIDE CITA

Abordar la salud de forma integral y llevar un estilo de vida saludable te hará sentir mucho mejor.

Descubre cómo el Láser CO2 ginecológico puede ayudarte a mejorar tu bienestar íntimo.

HORARI

L- J:
09:00 – 20:00 h.
V de 9:00 a 14;00